-
tapicerkę dość łatwo i normalnie się zdejmuje, starczy torx, śrubokręt krzyżakowy i kombinerki/szczypce, bez problemu tapicerkę z fotela zdejmiesz w jakieś pół godziny :)
matę da się kupić choćby na alledrogo
a zasilanie... można "pożyczyć" choćby ze wspomnianego podgrzewania szyby,albo wpiąć na stałe "pod stacyjkę" (i tą opcję podejrzewam u kolegi) (mata ma swoje termostaty, więc nie grzeje non-stop, lecz do pewnej temperatury, a potem już tylko ją utrzymuje. Można to też zrobić tak jak było fabrycznie, lub, jeśli ktoś ma zacięcie majsterkowicza, zrobić to jak w audi, wywalić termostaty, a w kokpicie dać potencjometry (ale tej opcji nie polecam choćby ze względów bezpieczeństwa).
mam nadzieję że nie namotałem w tym objaśnieniu
-
1 załącznik(i)
Składałem dziś EGR i termostat i znalazłem chwilę na zrobienie zdjęcia pod siedzeniem pasażera. Jakieś wnioski? Wchodzi jedna wiązka dochodzi do jakiegoś Odbiornika i rozchodzi się na 2 kable? Czyżby centralka grzania foteli? A może centralka AirBagu?
Załącznik 45853
-
to ile maksymalnie było poduszek w 156 jak jest 12 znaczków to jak to liczyć jak 6 czy jak 8 ?? :D
-
air :
kierowca , pasażer , fotel , fotel , kurtyna , kurtyna
end
tyle znam ja
-
-
odnośnie zdjęcia to jest to sterownik poduszki w siedzeniu a 2 kable wychodzą bo:
1 - do odpalenia poduszki fotela
2 - od maty obecnosci pasazera
Kabla od podgrzewania nie posiadasz.