dzięki Lanci te amerykańskie auta jakoś lepiej teraz w środku wyglądają i to ma wielki +
Printable View
dzięki Lanci te amerykańskie auta jakoś lepiej teraz w środku wyglądają i to ma wielki +
Generalnie, trzeba by było dotknąć i się przekonać, ale mam nadzieję, że twarde plastiki znane z amerykańskich aut zostały wyrzucone na rzecz skóry i dobrych jakościowo tworzyw, jak na włoskie auto przystało ;)
Globalizację to chyba już tylko wojna światowa zatrzyma, tylko taka mocno destrukcyjna, mimo wszystko ... dawać V6 do Alfy. Może być nawet ten Pentastar, bo na typowo Włoskie V6 nie ma co liczyć.
A do myśli, że następny Charger LX na rynek Europejski będzie miał znaczek Alfa Romeo powoli się przyzwyczajam.
Gdyby nowa Thema miała grill z oryginalnego 300C to dla mnie samochód idealny ;-)
o tym właśnie mówię siedziałem i dotykałem te nowe "włoskie amerykańce" i wiem jak wyglądały wcześniej(plastikowo i tandetnie) teraz to sama przyjemność w nich siedzieć :)
No to może czas się pogodzić z włosko-amerykańską współpracą... czas pokaże, czy wyszło to obu koncernom na zdrowie ;)
Lepsza włosko-amerykańska współpraca, niż włosko-niemiecka ;/
Alfa i Lancia przyjmie się w Ameryce. W końcu to kraj zakochany po uszy we wszystkim co włoskie :)
Siedzialem,dotykalem:rolleyes:Naprawde bardzo fajne auto owiele lepsze materialy niz w 300C.Thesis jest typowo autem skonstrulowanym pod amerykanow.Duzy przestronny,pelno chromu,a i cena-55.ooo euro,nie jest astronomiczna.a ze w prostej linni wywodzi sie od 300C,to i pewnie w USA bedzie dobrze schodzil.Bo trzeba tez pamietac o jednym ,to co u nas jest limuzyna.Tam to bedzie sredniej klasy rodzinne auto
Dodajmy jeszcze, że Lancia jest dość mocno reklamowana w TV i prasie. Dawno nie było takiej sytuacji.