Nie, dziad mi sprzedał z tak niskim poziomem, a my ciołki nie sprawdziliśmy na miejscu ;//
Printable View
Nie, dziad mi sprzedał z tak niskim poziomem, a my ciołki nie sprawdziliśmy na miejscu ;//
Uj jeśli tak to posprawdzaj wszystko w tym autku bo przewiduję niespodzianki jeszcze inne :mrgreen:Cytat:
Napisał Rosik
:lol: :lol: :lol:Cytat:
Napisał ufty
Rosik, Ufty ma rację dla świętego spokoju i ku długiemu żywotu Belli sprawdzaj wszystkie płyny i inne pierdoły aż do znudzenia aż nie będziesz pewien że jest OK
Tak też zrobię, od wczoraj Bella jest pod (jeszcze bardziej niż zwykle) specjalnym nadzorem ;)
dupa... olej sprawdza kierowca zawsze tak bylo ... wiec rosik winien jestes tylko ty a co do tego oleju to jestes pewien ze nie masz go za duzo wiesz ze to nie jest mozliwe ze dolales 4 litry oleju skoro wchodzi 5 z tego okolo 0,5 litra idzie w filtr i paru innych miejscach sobie siedzi to auto nie mialoby wogule cisnienia oleju ....Cytat:
Napisał Rosik
hehehe hmmm moze bagnet mam jakis przykrotki :D
na spocie twoj pozycze i zobaczymy :D
Stwierdzam fakt , że gdzieś Ci ten olej ucieka mililitrami :roll: :roll: :roll:
i co do oleju doszliśmy wspólnymi siłami że rosik miał go za mało ale nie miał za mało i dolał za dużo ale jest dobrze czyli nikt nic nie wie ... pewnie rosika kot spuścił w nocy bo widziałem plamy na podwórku... kot jest w zmowie z tamta starą alfa ... co do tej starej alfy to rosik w barierke uderzył 15 a nie 150 km /h kłamczuch jeden :DDD
pikero, w barierke trzeba UMIEĆ uderzać :DCytat:
rosik w barierke uderzył 15 a nie 150 km /h kłamczuch jeden :DDD
Tak żeby śladu nie było :P
ale śladu na barierce czy na aucie ??????