-
brac jasna i nie pier...hahaha.Tez taka chcialem ale mam czerwona i tez jest super.Nie narzekam a bylem anty czerwonce :) ale jak ja zobacyzlem na zywo to zmienilem zdanie.Z reszta w AR 159 kazda skora wyglada rewelacyjnie tylko jest jedno male ale(bardziej mi sie podoba na przedliftowych fotelach)bo poprostu sa ladniejsze
-
Bardzo ładna jasna skórka. Taki kontrast mi się podoba ciemna alfa, z jasnym wnętrzem. Brać i nie pytać:)...
-
a czy mozna z samych boczkow przelozyc tylko skorki to znaczy ten niwilki element gdzie jest skora:)boczki sa jasne wiec nie zegra sie z moja deska ktora jest ciemna a szara bedzie pasowala do kokpitu:)
-
No i stalo sie,kasa za skory przelana,teraz cze\kac tylko na przesylka:)no i montaz i czyszczenie,jakie najlepiej kupic srodki bo z tego co sie dowiedzialem sa poprostu brudne:(
-
forum.kosmetykaaut.pl/index.php?redirect=index.php&sid=8c7d051844b6cab8f 3947b85aa970188 tu znajdziesz wsio :cool:by skory byly niczym NEW
-
2 załącznik(i)
-
-
narazie:)jeszcze wstawie boczki tzn tylko te wstawki ktore teraz sa z materialu,chodzi mi glownie o to czy wam sie podoba :)ja narazie mam mieszane uczucia,chociaz dzis juz lepiej niz wczoraj chwile po zalozeniu,moze przez ten duzy kontrast:)ale dzis przy swietle dziennym juz lepiej:)a wy co myslicie:)
-
Ja mam jasną alcantarę i byłem zaskoczony jak łatwo się czyści. Pianka do tapicerki i szczotka i nawet jakieś czarne kreski zeszły momentalnie.
-
Gdyby plastiki i dźwignie były czarne, efekt byłby lepszy. Teraz widać, że to przeszczep z innego auta...