jak mozecie sie podzielic mozemy probowac:) ja mam stan gotowości bojowej od 1 marca:)
Printable View
jak mozecie sie podzielic mozemy probowac:) ja mam stan gotowości bojowej od 1 marca:)
w takim razie ja tez bede monitorował temat:)
No to teraz chyba tylko czekac do 1-go :P Może ktoś jeszcze chętny jest?
ja bym był aczkolwiek jedną mam sprawną ale druga lata. pytanie jak długo ta działająca będzie działać :P to będzie wyglądać tak, że weźmiesz lampę i dorobisz suwak a potem znając wymiary rozpoczniesz produkcję na niewielką skalę czy musowo wysyłać lampy i na każdej na gotowo tworzysz suwak razem z montażem i odsyłasz? :)
ja pewnie tez był bym chetny, jesli koszty nie były by zbyt wysokie. Chciałem włożyć philips vision ale narazie kazda lampa w inna strone mi swieci wiec nie ma sensu:D
Moim zdaniem Depo jest OK, ja montowałem w swojej 145 i nie widziałem żadnych niepokojących usterek, szkoda czasu na dłubanie i tracenie czasu na coś co do efekt na pewno nie lepszy od nowych lamp DEPO :D
Zapytajcie Amigasa czy w tym roku da radę zrobić:D
http://www.forum.alfaholicy.org/145_...el_pomocy.html
Jestem za ideą regeneracji kompletnej. Tzn cała lampa na gotowe ze zregenerowany obbłyśnikiem co jest wg mnie clue całej sytuacji. Amigas się w tym roku postara;)
Ja byłbym raczej, żebyś sprzedawał same zestawy naprawcze regulacji, gdyż ciężko mi jest wyciągnąć lampy i zostać bez auta, druga rzecz jak miałbym rozbierać lampy to chciałbym malować środki na czarno.
Co tak uparliście się na ten "Gej look" :D?