-
Nigdzie nie został podany nr oferowanego przepływomierza więc na jakiej podstawie twierdzisz, że „ten sam” można kupić taniej?
Przepływomierz który przerabia się wg numeru VIN kosztuje ponad 600 PLN.
Zapewne jest kilka przepływomierzy Boscha z wkładami 044 i są stosowane w najróżniejszych samochodach. Bosch nie podaje w katalogach numerów wkładów tylko numery całych przepływek. Nie zmienia to faktu , ze od ręki mam tylko ten jeden.
-
czyli za 360zł oferujesz mi samą wkładke boscha czy cała przepływke boscha pasujaca do mojego auta?
-
360 PLN - jest to oryginalny przepływomierz Boscha w którym jest zastosowany wkład o numerze który podałeś. Trzeba go przełożyć do starej obudowy. Całości prawdopodobnie nie da sie zamontować - myślę , ze nie będzie pasowała średnica.
Oryginalny przepływomierz Boscha który jest dedykowany do Twojego auta wg nr VIN kosztuje 650 PLN.
Tak jak napisałem wyżej możliwe, że ten sam wkład jest stosowany w przepływkach o innych numerach katalogowych ale nie mam ich na półce.
-
Omawiany przepływomierz to Bosch 0 281 002 308
Detal Intercars - 510,23
Detal FOTA - 487,00
Detal autosklep24 - 425,00
cena z rabatem dla AH - 382,5
cena zaproponowana w temacie - 360 PLN
-
witam dało by radę ten wkład do przepłyki ogarnąć i za ile na dzień dzisiejszy napisz na pw pozdro
-
Normalna cena w IC 470zl jak masz kogos ze znizkami to kolo 310 wyrwiesz, jesli nie to bierz od Damiana
-
Aktualnie zaoferujemy w/w przepływkę Bosch-a za 337 zł.
-
http://www.forum.alfaholicy.org/147_...y_wkladek.html to może się przydać, gdzieś jeszcze widział lepszy temat ale nie umiem go teraz odnaleźć ;)
Gepard, odezwę się do Was w następnym tygodniu ;)
-
Potrzebuje przeplyeke oryginal boscha nr:0280218113 albo sama wkladke F00C 2G2 063 + wysylka do szkocji
Ma ktos jakas ciekawa propozycje???
-
Jutro sprawdzę i podam Ci info na PW. Robimy wysyłki za granicę.