<hello> Dzięki Rosik Taxi postaram się dostać dziadków Nissanem,tylko podajcie więcej szczegółów gdzie dokładnie jest ten parking :shock:
Printable View
<hello> Dzięki Rosik Taxi postaram się dostać dziadków Nissanem,tylko podajcie więcej szczegółów gdzie dokładnie jest ten parking :shock:
:wink: Już wiem Kubas wiedział i powiedział a to lotnisko na autostradzie.
Ciekawe czy Marcin80 podrzuci swoją kuchnię polową. :lol:
Będę ale niestety tylko do16.30 bo potem mam jeszcze kupę zajęcia planowanego wcześniej, apropo to do której planujecie odpoczywać na Chociwelce :?:
Pikero weź fotki :!: , weznę lapa to się zgra :D
Ide przepłukać swoją piękną bo sie jakieś muchy poprzylepiały na szybie :evil:
Niestety mnie nie będzie... 8(((
Nas też zabrakło :( ale następnego spociku postaramy się już nie opuścić :) :)
no było ok troszkę sobie pojeździliśmy (delikatnie w granicach rozsądku) i do domu na mecz :) :mrgreen: :mrgreen:
macie jakies foto ze spotu :DD?
Jadzik zapoda wkrótce fotki..i Marcin tez :D
ja jestem wsciekły bo sobie nie pojezdziłem... Kur mac pusciła mi sruba mocująca silnik na jednej z poduszek i mało co silnika nie straciłem...i bóg wie czego jeszcze.. niewiem co to ma byc ale pierwszy raz spotkałem sie z takim czyms... niewiem czy Majkel po remoncie silnika zapomniał podokręcac sruby bo troszku dziwne ze od tak sobie nagle jedna nakrętka mi zgineła i narobiła troszku szkód.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:( A ja miałem być teściów Nissanem ale żona skończyła zajęcia dużo wcześniej w momencie wjazdu na autostradę :? później musiałem zawieźć syna do Polic :x i już było zapóźno :twisted: .
A tak bardzo chciałem obejrzeć Rosika autko :lol: za tydzień będę na 200% napewno swoją Bellą :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A weź idź Ty w cholere :!: :D Na następnym spocie ja jadę Twoim, nie ma bata! WTEDY pojeździmy sobie boczkiem... :twisted:Cytat:
Napisał pikero