Ale jak pokutować, bo nie rozumiem. Ludzie, wyleczcie się wreszcie z kompleksów, nie widzieliście nigdy innych aut na lawetach?
---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 15:35 ----------
Ale o co chodzi?
:-)
Printable View
I co teraz z tym zrobimy? Proponuję zdjąć ramki na znak protestu o awaryjności Alf. :P W Gliwicach jeżdżą zimówkami na alusach, więc nie wiem kto takie ploty rozsiewa? Jeszcze nigdy nie spotkałem Alfy na stalówkach.
Załącznik 50663
w ogóle Alfa Romeo w Polskiej Policji to nie jest nowy temat, od 1992 do 2003 r. były dwie Alfy 33 1.7 110hp w Komendzie w Legionowie i bardzo dobrze służyły :)
Moja 156 na 3 lata eksploatacji dwa razy jechała na lawecie :). Po za tym te policyjne 159 prezentują się pięknie.
Z tego co słyszałem w jednym z programów to niektórzy panowie narzekają, że ich policyjne Belle spalają 20l/100km
niech palą dużo i się psują..
dzięki temu wieśniacy nie będą ich kupowali ;) wiecej i taniej dla NAS!
konie im dać a nie belle, Włosi niczym inny nie jeżdżą ale u nich transport trwa trochę dłużej :)
U mnie w mieście jest tylko jedna 159. Raz miałem z nią bliższe spotkanie na obwodnicy miasta. Pokazując koledze jak pięknie rośnie rasowość dźwięku z zmianą obrotów silnika dostałem fotkę z jadącej w przeciwnym kierunku policyjnej 159. Nawet nie doszedłem do 4 biegu w swojej byłej 75 3.0 a zdjęcie było zrobione przy prędkości ponad 160km/h. Jak dla mnie mogą stać więcej w serwisie niżeli mają się kręcić na trasie :)