Ja spokojnie poczekam co ustalicie ;)
Printable View
Ja spokojnie poczekam co ustalicie ;)
Młody zarzuć jeszcze temat na AC, może tam chłopaki też się zdeklarują ;)
Spoko spoko Przemuś bo jak narazie to widze jeden wielki haos w tym temacie hehe wiec ja jeszcze troche poczekam az koledzy sie zastanowia gdzie chca miec zlot czy w czempiniu u kolegi palucha89 czy moze chca wpasc do gostynia na pogaduchy hehe. Tak jak Greciu napisal " spokojnie poczekam az sie koledzy zdecyduja:D "
Do mnie możecie wpaść, ale w ogródku tak z 15 Alf się zmieści, no i grilla można zrobić :D
Mi i Karolinie obojętne co wybierzecie a co do spotkania to wpadniemy bardzo chętnie tylko zależy o której godzinie będzię bo taka praca:confused:, chyba że znowu będę miał wolne choć bardzo wątpie:cool:
To będzie coś czy nie ??
Greciu chyba chce się czymś pochwalić :-)
Ja myślę będzie coś, czekamy za lepszą pogodą, najbardziej mnie by odpowiadał spot z grilem bez gokartów czy paintbala ze wzgledu na cięcie kosztów, jednakże nie chce się wyłamywać i jak będą chętni na jedno czy drugie to się dołączę
Być może wpadnę do Was i kto wie może jeszcze kogoś przytargam z Poznania. Jeśli chodzi o mnie to tylko 21-22 bądź 29.04 :). Pozdrawiam.
Witam koledzy po mojej dosc dlugiej nieobecnosci na forum ( awaria kompa ) Wiec jesli chodzi o nasze spotkanie to jak najbardziej jest to aktualny temat ale bede wiedzial o konkretnym terminie po swietach z powodu zmieny grafiku w pracy ;/ :( No i miejmy nadzieje ze pogoda rowniez bedzie lepsza tak jak kolega Tomasz84 napisal:) Pozdrawiam:)