Napisał
Tygrys.2000
po pierwsze auto mam od dluzszego czsu. po drugie to auto służy do zabawy palenia kapcia świrowania i jeżdzenia powyzej dwiescie. po co komu auto które stoi w garazu albo jezdzi ktoś nim 30 na godzine a ma 150 koni. to nich se malucha kupi. nie naśmiewaj się i z góry nie zakładaj ze nie mam kasy. auto robie na bierząco. chce nim troche pojezdzić powymieniałem zawieszenie silnik bo jak się domyślasz panewki raz już siadły.ale kupiłem z stukającom. czytałem troche i i wszędzie pisze ze przez wariator jest tylko mało mocy z dołu. a ja auto kręce raczej zawsze do końca więc w dolnym zakresie żadko kiedy się porusza. i nie przesadzajmy że jej dni są policzone. jak chcesz się ponaśmiewać to załóż osobny wontek np ponaśmiewajmy się. ja tu jestem bo potrzebuję pomocy. jak jesteś z okolicy wrocławia lub opola to doradź mi gdzie moge wariator wymienić z panewkami i czy musze pasek rozrządu wymienić. w lutym wymieniałem. czy lepiej wstrzymac się do zimy i wtedy wymienić komplet. a wracając do tematu tak się zastanawiam mam koła 17 cali opony 215-44 moze to przez nie nie chce jechać dwiescie co?