-
Witam jeszcze raz i przypominam się :) odnośnie orszaku na ślubie. Trochę myślałem o tym przejeździe i doszedłem do wniosku że nie ma sensu żebyście tak jeździli do mnie, później do młodej i pod kościół. Ułatwimy Wam życie i postanowiliśmy że było by fajnie jakbyście zjawili się u nas na ślubie w kościele w Witowie na godzinę 16:00 a później po mszy odprowadzilibyście nas na sale do Zielonego Gościńca we Włodzimierzowie. Myślę że będzie łatwiej tak dla Was. Jeszcze raz z góry dziękuje za przyjazd i tak jak pisałem postaramy się odwdzięczyć. Pozdrawiam i do zobaczenia :)
-
Panowie i Panie już niedługo...Mam nadzieje że przyjedzie Was dużo :). Do zobaczenia. Pozdrawiam
-
hej morzesz zapodać mapy gdzie to dokładnie jest??
miejsce docelowe to Włodzimierzów chyba ten https://maps.google.pl/maps?client=o...ed=0CAgQ8gEwAA
natomiast o które Witowo chodzi??
-
Już Wam piszę. Witów pow. piotrkowski. Jadąc z Piotrkowa wylatujecie na trasę Radom-Kielce. Po ok 2,5 km za Piotrkowem jest miejscowość Poniatów. Na światłach w Poniatowie ( są tylko jedne ) jadąc z Piotrkowa skręcacie w prawo dla jadących od Sulejowa w lewo. Jedziecie ok 1,5 km i macie kościół. Jest tylko jeden więc nie da się go ominąć ;). Na tej mapie jest ale musicie trochę powiększyć. Jak coś to dzwońcie albo piszcie. Do zobaczenia.
-
Będę leciał z Łodzi, ale specjalnie jadę wcześnie rano, żeby zdążyć:) Jeśli nic nie wyskoczy po drodze, to się stawię. Ostatnio coś znowu jakaś rolka piszczy i oby się nie rozleciała, bo będę bez wspomagania i ładowania;)
-
Ja przypuszczam że jutro powinienem wiedzieć czy będę mógł przyjechać.
-
ja do 14tej pracuje, pozniej mam plan tam pojechać, jeżeli ktoś jeszcze jechał by z Łodzi w tych godz to mozemy jechać w kilka aut,
-
No dzięki chłopaki. Reszta też powinna dopisać :). robert75 nie przejmuj się rolką. U mnie jakieś 4000km temu zaczęła coś podjękiwać ale tym się nie przejmuję. Jeżdżę dalej. Nawet nie wiem która to. Do zobaczenia na ślubie. A co z resztą??
-
Panowie i Panie jako że jeżdżę na motocyklu i należę do klubu Piotrkowskiego na mój ślub przy ładnej pogodzie mogą przyjechać również motocykliści. Piszę to żeby dla nikogo nie było to zdziwieniem ( co oni tu robią ) i żeby nikt się nie denerwował że również będą w jechali w paradzie. Do zobaczenia jutro. Pozdrawiam
-
Ja niestety odpadam mimo szczerych chęci ale auto nie złoży sie na jutro do kupy.