Koniecznie wstaw foty auta na nowych kołach. Gdzie kupiłeś Milano? Polerowałeś?
Printable View
Koniecznie wstaw foty auta na nowych kołach. Gdzie kupiłeś Milano? Polerowałeś?
W ubiegłym roku około października stała na allegro taka 156 V6 SW na tych felgach. Właściciel sprzedał felgi oddzielnie. Felg jeszcze nie polerowałem, stały przez 5 miesięcy w garażu. Teraz jako, że ściągałem stare opony i zakładałem nowe, też nie polerowałem, bo w warsztacie to zawsze trochę je pobrudzą tymi smarami. Muszę kupić jakąś dobrą pastę polerską i chyba na przyszły weekend sobie trochę czasu zarezerwuję. Ale takiego wyglądu jak twoje to i tak pewnie nie osiągną ;)
Scuderia, próbuj lecieć autosolem, efekt będzie dobry jeśli papierami było dobrze przejechane:)
Wiem która:) Srebrna. Zanim kupiłem swoje koła, molestowałem gościa żeby mi sprzedał ale nie chciał. Grunt, że Milano zostają w rodzinie;)Cytat:
W ubiegłym roku około października stała na allegro taka 156 V6SWna tych felgach
Trochę pracy i będzie lustro. Ciekaw jestem efektu już na aucie. Chyba nie widziałem nigdy 164 w proteo na chromowanych Milano.Cytat:
Ale takiego wyglądu jak twoje to i tak pewnie nie osiągnąhttp://www.forum.alfaholicy.org/images/smilies/wink.png
Dzisiaj w końcu założyłem te Zendery. Wszystko jest w najlepszym porządku. Jak trochę się wypogodzi to pstryknę kilka zdjęć i pokażę.
Cool :-) pstryknij foty.... no niestety tak to jest z felami ktore nie sa projketowane do danego modelu autka :-) czasami pasuja a czasami trza troche kombinowac.. mnie sie bardziej podoba jak sa troszke wysuniete... dlatego mam niewielkie dystanse.
Czekamy, czekamy:) Póki co wrzucę swoje zdjęcia.
Załącznik 55695Załącznik 55696Załącznik 55697
Piękność !!!!
Taki widok motywuje do działania. Muszę zagęszczać ruchy przy pracy nad moją QV 24V :)
Jacoff, można gdzieś zobaczyć na zdjęciach Twoją QV?
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 19:41 ----------
Znalazłem na Squadracorse. Super!
Jutro jak pogoda dopisze to zrobię małą sesję, dzisiaj niestety nie dopisała.