tak XXD właśnie tak uczyniłem ale bałem się że coś nie tak xD ok lecę dalej działać :) dzięki za pomoc tylko to strasznie mocno zaciśnięte jest u mnie :( i trochę rdzy zeskrobałem ;p
Printable View
tak XXD właśnie tak uczyniłem ale bałem się że coś nie tak xD ok lecę dalej działać :) dzięki za pomoc tylko to strasznie mocno zaciśnięte jest u mnie :( i trochę rdzy zeskrobałem ;p
tak jak poprzednik napisał, zdemontuj seger pomiedzy guma a obudowa, kierunek demontazu jest prawidłowy,
wczesniej spryskaj to odrdzewiaczem i delikatnie obstukaj, uzyj cęg do obruszania wysprzeglika w obudowie, obydwa elemety sa z aluminium wiec silnie sie utleniaja, co powoduje zapieczenie sie.
powodzenia.
niestety nie było tak prosto.. i stało się.. za duża rdza była z która przegrałem ramie pękło i niestety jestem 100zł w plecy :P wysprzęglik bd miał nowe ramie :P jutro zamontuje niestety bo dzisiaj zamówiłem z tego co mi się wydaje to jestem pierwszy który wymienia wysprzęglik w moim aucie :D było tak zapieczone że z nudów spróbowałem na prasie wycisnąć i dopiero się udało no ale co mi z tego jak już się rozwaliło ;p
Ja u siebie ręką wyjąłem i wcale pierwszej młodości on nie był ;)