-
Ok, odpowiedź z supportu MES'a: "If your 159 has ConnectNav module then you cannot add Blue&Me as it cannot work together with the ConnectNav. If your 159 has a radio/CD module then you can add the Blue&Me without any problems – you just have to connect it properly and then use the PROXI functions in Multiecuscan to enable it."
-
Ożesz! Rewelacja!
Jakie to szczęście, że mam zwykłe radio :D
-
1 załącznik(i)
Dzisiaj przy rozkręcaniu przedniej lampki w podsufitce znalazłem taką oto wolną wtyczkę.
Czy ktoś może mi powiedzieć, czy przypadkiem nie jest to wtyczka pod mikrofon od Blue&Me?
Nie mam oryginalnych czujników ani alarmu.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=145814&stc=1
Pytam, gdyż po pojawieniu się opcji programowania Blue&Me zaczynam drążyć temat.
-
AirAjti - drąż temat, drąż :-) jak szybciej coś uruchomisz niż ja, to podjadę do Lubina obadać :-)
-
Serath... bardzo chętnie, tylko potrzebuję wsparcie :D
Największa rozkmina z okablowaniem...bo resztę to po prostu trzeba kupić.
Czy jest na forum ktoś, kto dokładał sobie Blue&Me? Kojarzycie?
-
Witam
Pozwolę się dołączyć do tego tematu. Mam problem z radiem gra tylko w mieście poza już nie. Podejrzewam przewód antenowy bo na innym radiu jest tak samo. Nawet jak pod gniazdo antenowe podepnę kawałek drutu to jest lepiej. Poza tym że radio nie gra to nawigacja nie może złapać sygnału z GPS. Ktoś wie jaki jest przebieg anteny w alfie 159 SW.