-
ja robie mate zywice i dosc grubo a na wierzch zelkot zeby gladkie bylo, jeden pakiet mam orgilany a niestety drugi bedzie wlasnorobka ale mam nadzieje ze uda sie, chociaz na ta chwile zajazlem sie 4pojazdem i to on chlonie najwiecej czasu i pieniedzy
-
Zainteresowanie pakietem jakby faktycznie zmalało, ale zapytam, czy coś w temacie nowego? Uszkodziłem swojego noviteca pod przednim zderzakiem i nie wiem czy nie lepiej wrzucić CUP zamiast łatać?
-
temat umarl bo koszta zbyt duze w stosunku do zainteresowania,
-
Jestem kolejnym zainteresowanym :
- przód
- boczki
- progi
- tył
Pytanie czy podejdzie mi to do spidera 98 ? :)
Może warto odświeżyć temat, może znajdzie się więcej chętnych?
Pozdrawiam,
-
blotniki nie problem bo robilem kilka kpl. co do reszty nie bylo chetnych wiec temat porzucony, ja zdobylem orginalny pakiet cup-a wiec nie potrzebowalem robic dla siebie
-
Też się zgłaszam! Byłbym chętny na błotniki, przód, tył i progi :)
-
kurcze znowu wszyscy chetni, ale jak trzeba bedzie wydać 1500 zł albo wiecej to zamilkną... czy wy myslicie że to za darmo ktos wam zrobi?
-
Ja nie jestem chętny bo Gtv nie mam ;) ale zastanawiałem się czy ktoś kiedyś myślał na pakietem Cup do Spidera? ciekawe jakby to wyglądało przy zdjętym dachu zwłaszcza..
-
widzialem spidera z pakietem cup-a tylko bez spoilera tyl i wygladalo to bardzo fajnie
-
widziałem co prawda tylko na fotach spidera z cupem i jeszcze spoilerem tylnym i w zasadzie oprócz spojlera było ok, niestety tylny spoiler nie pasuje i zakłoca linię auta