Po zainstalowaniu nowej wersji zauwarzylem znaczna poprawe jakosci :) Teraz normalnie mozna juz rozmawiac bez opoznieniem 2-3sek i druga strona dobrze mnie slyszy :)
Printable View
Po zainstalowaniu nowej wersji zauwarzylem znaczna poprawe jakosci :) Teraz normalnie mozna juz rozmawiac bez opoznieniem 2-3sek i druga strona dobrze mnie slyszy :)
kurdę, skoro sie jakoś dla rozmócy rzeczywiście poprawiła to w takim razie też muszę UP'a strzelić :D
Podawajcie może jeszcze modele telefonów - bo jednym się może poprawić, a drugim pogorszyć...
Nokia E7 dziala dobrze :)
motka razr po aktualizacji 6.0 - miodzio. Chociaż wcześniej mogłem sobie pokrzyczeć dla odstresowania...
HTC HD 7 (Windows Phone 7.5 Mango) - działa super, po aktualizacji słyszalność wreszcie taka jak być powinna, wcześniej były z tym problemy.
Reszta tak jak przed aktualizacją czyli pełna współpraca, łącznie z czytaniem wiadomości SMS :)
Załącznik 60011Witam. tez zrobiłem aktualizacje do v6.0. Głos był polski, napisy na wyswietlaczu angielskie. Dość długo trwała, >10min (chyba, że przeoczyłem napisy), wiec wyszedłem z garażu i wróciłem po 40min. Wyjąłem USB, podłączyłem TOM-Toma. Działa. Telefony ponownie sparowałem. Działają. Jeszcze nie testowałem połączeń na Iphone4s ani SE NeoV. Podzielę się spostrzeżeniami.
Pozdro.
P.S. wczesniej nie miałem opcji SAT NAV czy coś takiego. Co to? :eek:
Ja mam Sony X10 Mini Pro, Nokię E52 i Blue&Me TomTom 2 LIVE - różnic w działaniu nie zanotowałem.
kontynuujące poprzedni mail. Widoczna poprawa dźwięku. Nie ma 3sek. opóźnienia, które rejestrowały/opisywały wcześniej osoby dzwoniące do mnie. JEST WYRAŹNA POPRAWA JAKOŚCI POŁĄCZENIA. TERAZ JEST (jak ktoś wcześniej napisał) MIODZIO. Telefon: SE neoV. Działanie iPHONE4S też bez zarzutu!
(mam B&M II generacji + TOM TOM) pozdro. Adam. :)
Dokładnie - iPhone 4.0 teraz działa miodzio, ale dalej nie B&M nie czyta z niego SMS-ów anie nie odtwarza fonii z nawigacji spiętej po Bluetooth.