-
Stefan116, dzięki za fotki. Z kolei ja po raz kolejny już nie miałem okazji pogadać z właścicielami czerwonej Lancii Delty HF. Tzn. okazja była, podczas tankowania na BP ale akurat się spieszyłem i nie było jak. :/
Co do Sud'a, to właściciel chyba nie będzie miał nic przeciwko, jeśli zdradzę, że będzie można go pooglądać np. na Historycznym Rajdzie Polski. :)
- - - Updated - - -
Dorzucam do kolekcji TV-relację z moich przejazdów, nawet fajnie to było widać z zewnątrz. :D
http://www.youtube.com/watch?v=tOhDOvliyQ0
-
Giulia byla budowana z mysla o wyscigach dlugodystansowych w Niemczech ale poki co do startow nie doszlo, jestem ciekaw jak sobie radzi na kretym i ciasnym torze. Alfasud cudny!
Jak wyniki 33ek?
Do Radomia sie raczej na ogladanie wybiore wiec mam nadzieje ze do zobaczenia :)
-
Ja miałem chyba 4, albo 5 miejsce w klasie. Nawet nie wiem dokładnie, bo wszystko późno się skończyło, a ja musialem jechać na nocleg. W generalce powinno być zaskakująco lepiej, bo w trakcie jednego biegu tor wysychał i, podczas gdy mocniejsze klasy jechały po mokrym, ja miałem już prawie sucho.
-
Mała zmiana w regulaminie. Następna impreza odbędzie się w Ułężu dnia 8.06.2013.
Ktoś się wybiera? Ja pewnie wpadnę Alfiną jako widź, fotograf.
-
Moze ja ... jak zdążę przygotować auto ...
-
A ja chyba nie wpadnę - dla odmiany. Rok temu w Ułężu wylał mi się cały olej z amorka i tym razem zanosi się na powtórkę - lewa kolumna już zaczęła cieknąć. ;)
-
Ja także odpadam - brakuje mi dokumentów do zarejestrowania samochodu, oberwana lewa poduszka skrzyni biegow i tak dalej. Do zlotu się wyrobię... może :P
-
Był ktoś ? Ja chwilowo niestety nie Alfą. Awaria stacyjki skutecznie unieruchomiła mi auto w sobotę z rana. Naprawiona dopiero w poniedziałek.
Zapisana była tylko Alfa Spider ale niestety i ona się nie pojawiła.
-
Ja nie bylem , i nie słyszałem żeby ktoś był .
-
A macie informacje, co się stało z kremową skodą 1000mb?