pierwsza litera oznacza województwo w którym jest zarejstrowane auto, cyfra moze byc od 0 do9 a reszte to mozna sobie prawie do woli wybrac.Cytat:
Napisał Majka
a moze E0 v6 albo E0 69 :wink:
Printable View
pierwsza litera oznacza województwo w którym jest zarejstrowane auto, cyfra moze byc od 0 do9 a reszte to mozna sobie prawie do woli wybrac.Cytat:
Napisał Majka
a moze E0 v6 albo E0 69 :wink:
Minimum 3 znaki tak że V6 odpada
Parę lat temu po wprowadzeniu takiej mozliwości jakies męskie pismo (nie pamietam już jakie ) zrobiło ranking najbardziej obciachowych rzeczy i własnie indywidualne rejestracje znalazły się na tej liscie i to chyba na pierwszym miejscu. Z czym całkowicie się zgadzam
:mrgreen:
Pytasz co radzimy. Wiec ja ci radzę za tego tysiąca kupić sobie paliwka, bedziesz miał ze 3 tankowania pod korek :wink:
Zawsze mnie zastanawiało co popycha ludzi do kupowania takich tablic :roll:
A już na maksa rozwala mnie widok samochodu wartego 5 tyś z indywidualna tablicą :mrgreen:
W dębicy widziałem BMW 3 cabrio z rejestracją R0 XXXXX totalna wiocha :mrgreen:
Tablice oczywiście choć całość czyli jadące BMW z piskami obok mcdonalda jakoś pozytywnego wrażenia na mnie nie zrobiło :wink:
Dlaczego obciach?
Może raczej odrobina fantazji :D
Ja nie mam nic przeciwko takim tablicom. Lepsze to niż spoiler ala Jumbo Jet, albo naklejka "Tuning".
Co na niej umieścić? Nie wiem, ale np. proboszcz parafii w której mieszkam ma Vectrę i blachy: KO WAR74, cokolwiek to znaczy...
Do dyspozycji masz tylko 5 literek, bo pierwsza to znak województwa, a druga to cyferka, w przypadku, gdyby takich rejestracji było kilka.
Minusem, poza kosztem jest to, że taką rejestrację jest łatwo zapamiętać i zidentyfikować.
Pozdrawiam.
- Rafał
Nie wydaje mi się, żeby rzecz która kosztuje 1kzł i która jednak wyróżnia samochód z pośród innych w pozytywnym tego słowa znaczeniu była czymś szpetnym i obciachowym, moim zdaniem taki zabieg wiąże się z delikatnym akcentem luksusu, jednak aby tak było to taki napis musi być przemyślany, trafny i nie żucający sie aż tak bardzo w oczy. Bo równie dobrze można by było strzelić sobie tablice E0 HWDP :twisted: ale wtedy zbyt mocno mogła by razić w oczy przechodni, kierowców a w szczegulności Panów z drogówki. Natomiast jeśli chodzi o obiaciach to myśle, że mogła by to spowodować naklejka PAJONIER na szybie, GTI na klapie lub skrzydło na tylnej klapie rodem z F1........
Ja jeśli nie miał bym co robić z tym tyś złotych. albo bym je dostał ale tylko na ten cel napisał bym krótko ale rzeczowo 156, tobie proponuje 166 Napisy w stylu ZIBI, JARO, HENIU. są żenujące.
b-ski zrobisz sobie fajne tablice rejestracyjne i napewno będziesz się wyróżniał,ale pamiętaj iż mieszkasz w PL i dziadostwa u nas nie brakuje,może się jakimś szczylom spodobać tablica i Ci skubnie a to będzie bolało bo blachy faktycznie nie są tanie.Pozdrawiam.
Ale najeżdzacie na spojlery. :) Panowie chyba musze to jednak sciągąć mimo że dużo zachodu z tym będzie.
A ja myślałem, że jak już się chce zakładac tego typu tablice, to już raczej wie się, czego tak naprawdę się chce. ;)
Od siebie proponowałbym coś w rodzaju v6pwr, ale to pod warunkiem faktycznie - silnika v6 pod maską.
Z początkiem tablicy EO ciężko coś doradzić.
U siebie zapodał bym PO WOLI :mrgreen: PO CISK :mrgreen: PO LSKA :mrgreen: PO LICJA - (swoją drogą ciekawe czy można by ) lub coś w tym stylu.
A może zarejestruj ją na Poznań to szybciej coś wymyślimy - możesz na mnie :mrgreen: