to jest jedna akcja na rok, bez obaw...
na 3 stawach mamy to samo, wpada policja na wyścigi do góry po jakimś czasie a na parkingi nie, raz tylko też 6 radiowozów wpadło na parkingi się czepiać :)
Printable View
to jest jedna akcja na rok, bez obaw...
na 3 stawach mamy to samo, wpada policja na wyścigi do góry po jakimś czasie a na parkingi nie, raz tylko też 6 radiowozów wpadło na parkingi się czepiać :)
Izane Twoja ilość postów w tym momencie pasuje do tematu ;)
co do mnie to widzialem ze 2 sztuki 147 pare 156 ale bialej nie widzialem, i gtv :P
ciekawe kto im na to pozwolił, bo teren M1 itd to prywatna posesja na którą Oni bez zaproszenia i zgody właściciela nie mają prawa wchodzić by wystawiać mandaty, zatrzymywać dowody itd.
a ja bym sie nie zdziwil jakby te cale M1 wezwalo policje ;)
Tak jak pisalem.. jedynie jedną Alfe spotkałem..
Może w przyszłą niedziele spotkamy sie w jakimś miejscu? Trochę wczesniej np 19~19:30 żeby zająć miejsce i pogadac?
- - - Updated - - -
I tutaj się mylisz Omen. Od 2012roku weszła nowelizacja ustawy - Policja może wlepiać mandaty na parkingach :)
(nie, nie jestem z policji :D )
Kilka audic było obok siebie, vectry też to czemu by Alfy miały nie stać razem? ;)
Ok. W takim razie śledźcie temat. Na dniach podam informacje co i jak :) Zrobie tez mapke i zaznacze miejsce zbiorki.
jestem jak nabardzije za ;P oby w przyszla niedziele nie bylo powtorki z rozrywki ;P