A jaka nawigacja Ci się tam zmieściła w te budke ?
Printable View
A jaka nawigacja Ci się tam zmieściła w te budke ?
4 cale ale na styk troszke trzeba bylo powiekszyc otwor :)
Kierownica po FL też będzie w drewnie?
Tak poliftowa drewniana z tymi srebrnymi wstawkami :) tylko ciezko to dostac... na allegro czasami sie pojawialy w normalnej cenie a teraz jak chce kupic to sa pi 400 zl...
A jednak skora bo drewna nikt mi nie chcial sprzedac :( Załącznik 142195
Powiedz mi dwie rzeczy:
1. Jak przerabiałeś sterowanie halogenami i lusterkami? W wersji FL jest podłączenie na te same kostki co przed FL?
2. Duża jest różnica w tym górnym nawiewie pomiędzy wersją przed FL a FL? Chodzi mi o to, czy otwór jest w miarę taki sam, czy trzeba mocno kombinować żeby ten nowy nawiew tam wszedł i żeby to jakoś wyglądało.
A wiec z sterowaniem zadnych problemow inne kostki sa ale pplutowalem sam na czuja i wszystko dziala :) a nawiew srodkowy mam tez od poliftowej wiec u mnie nie bylo problemu ale przed liftowa ma mniejszy.
Właśnie o to mi chodzi. W przedliftowej nawiew jest mniejszy, czyli mniejsza jest też na niego dziura. Trzeba dużo wycinać w desce żeby wszedł nawiew z wersji FL?
Bez drewnianej kiery nie pasuje drewno na konsoli i gałce, tym bardziej że popielniczka i ramka biegów są srebrne. Tak czy inaczej środek masz teraz dużo ładniejszy