Rafal przerzucmy to na wrzesien bo 19.08 ja nie dam rady.Teraz jest okres urlopowy.I tak o tym pisalo juz kilka osob chyba zeby tak zrobic.
Printable View
Rafal przerzucmy to na wrzesien bo 19.08 ja nie dam rady.Teraz jest okres urlopowy.I tak o tym pisalo juz kilka osob chyba zeby tak zrobic.
Nie ma sprawy, jeśli to tylko dogodniejszy termin, to niech będzie wrzesień.
Zaproponujcie w związku z tym jakąś datę. Mnie w zasadzie odpowiada każda niedziela września.
Pozdrawiam.
- Rafał
Jak niedziela to mnie też odpowiada każda we wrześniu:)
a niedziele mamy np. 02.09, 09.09, 16.09, itd. im wcześniej tym lepiej.
ja nie mam pojęcia jak wypadnie mi grafik na wrzesień, ale najwyżej coś się pozamieniam:) grunt by jeszcze pogoda była we wrześniu jako taka
ja niedziele raczej wszystkie mam wolne wiec pewnie kazda we wrzesniu mi bedzie pasowac ale mysle ze 09.09 albo 16.09 bedzie najlepsza.Ustalmy moze ta 09.09(urodziny miesiaca:)),a jak nie bedzie pogody to 16.09 tak jak ostatniomialo byc w Grodku.Tam wszystko wypalilo za pierwszym razem.Pozdrawiam i do zobaczenia.
No to niech będzie 09.09.2012.
Dajcie znać komu możecie, mam nadzieję, że zbierze się nas niezła grupka ;)
Pozdrawiam.
- Rafał
Rafał to może poproś o umożliwienie edycji i wpisz w temacie wątku datę 09.09 bo narazie jest wpisane sierpień.
Jak dla mnie 09.09 jest jak najbardziej odpowiedni :) choc nie posiedze nie wiadomo jak długo bo niestety urlopuje sie teraz wiec w pon do pracy ale mysle ze na 99% sie zjawie :) Tylko wlasnie trzeba by jeszcze ustalić od której byśmy zaczeli :)