Bo nie dojechały do głównego importera ;)
Printable View
:) No tak.Spodziewałem się takiej odpowiedzi.Myślałem, że wiesz coś konkretniej:) Pozostaje poczekać.Pzdr
2x mi się mechanizm urwał, tym razem go nie naprawiam, bo to sensu nie ma...gorzej bo poza ASO nigdzie nie ma zamiennika, jakby ktoś coś wiedział o tylnim lewym mechanizmie(nowym) to będę wdzięczny
Hej!Buratino czy po wymianie podnośnika przestało ci piszczeć w okolicy tylnych lewych drzwi?Pzdr.
Mechanizmu jeszcze nie wymienilem,w tym upale jedynie na co mozna miec ochote to na siedzenie w aucie przy wlaczonej klimie na full.Wczoraj auto postalo pare godzin na sloncu,otwieram drzwi,a tam jak w piecu.Na komputerze 47:(
- - - Updated - - -
W czarnym aucie teraz jak w saunie,ostatnio nawet Navi mi sie ugotowala:PJak dzialala tak nagle zrobil sie niebieski ekran i jedna droga...prosto
Ja jestem zmuszony do wymiany ale w przednich drzwiach. Coś strzeliło i szyba się nie otwiera. Rozebrałem drzwi i okazało się że pękła jedna z linek. Znalazłem na allegro coś takiego:
http://moto.allegro.pl/nowy-przedni-...593412254.html
I tutaj pytanie głównie do BURATINO. To oryginał? Tak wyglądało Twoje pudełko od przodu?
Mialem takie same pudelko.Stalo na nim Made in Italy,w srodku byla instrukcja jak to zalozyc.Dostalem to w Alfie,no to chyba oryginal:confused:Bo co tu teraz uznac za oryginal skoro z tylnych drzwi wyjalem mechanizm na ktorym jak byk naklejona jest naklejka Made in Poland:cool:
Globalizacja
Ja miałem takie same pudełko ale to raczej jest zamiennik.