1. Fucel
2. Abidibi1509
z tego co wiem narazie mamy frekwencję na poziomie 4/5 Alf, czyli ostatnio standard :/
Printable View
1. Fucel
2. Abidibi1509
z tego co wiem narazie mamy frekwencję na poziomie 4/5 Alf, czyli ostatnio standard :/
Tak jak pisałem wcześniej, mnie również możesz dopisać do listy :)
1. Fucel
2. Abidibi1509
3. Semprefedele
Z mojej strony, staram się o kolejne dwie Alfy nie do końca zrzeszone z forum. Także Do listy spokojnie będzie można dodać 2 osoby na sobotę.
Czyli te 2 furki od Ciebie Kuba to pewniaki? :)
ja staram się o 3 auta dodatkowo ;)
1. Fucel
2. Abidibi1509
3. Semprefedele
4. mantis30
Temat się rozkręca, co mnie bardzo cieszy i jest mi niezmiernie miło :)
Ja też staram się o obecność jeszcze 2 kolegów, którzy byli na spocie w Grudziądzu (dwie czarne 156 w sedanie) - tak więc lista może się jeszcze powiększyć :D
Radexon jeszcze wspominał, że postara się wpaść, więc także liczę na niego!
Mimo, że do ślubu Alfą jechać nie będę, to moja Bella też będzie w orszaku się poruszać, bo za kółkiem usiądzie szwagier :]
Będzie okazja ustanowić rekord zlotowych alf ! Już się nie mogę doczekać!!! :cool:
no to Maska szwagra też bierzemy do siebie :) wpisujemy na listę :D
1. Fucel
2. Abidibi1509
3. Semprefedele
4. Mantis30
5. Szwagier Maska
dobra, wiochy chyba nie będzie :P
Bardzo proszę wszystkich o schludny wygląd Alf (czyt. ZABIERAĆ FLAGI KTO MA! :D)
Kuba, to tych od Ciebie to pewniaki,tak? Bo nie mogę się dopytać :P
Mask i jeszcze jedno ważne pytanko. Dałoby załatwić z gośćmi, żebyśmy jechali tym orszakiem od razu za Twoim ślubnym samochodem? Żeby nikt nas nie rozdzielił i żebysmy jechali od razu za Tobą. Myślę, że to niegłupi pomysł chyba, że uważasz inaczej ;)
Mnie znasz, nigdy nie miałem od pół roku brudnej Belli !! :cool:
Myślę, że tak - jedna z nich to Fabian i jego szwagra Alfa. Mówił, że też będzie, druga to mój dobry znajomy - którego poznałem jeszcze z forum Fiata Bravo. Także nakręcam panów do działań. :)