-
A ja mam Stilo 170 KM i powiem, że Alfa 150KM starczy, może dźwięk nie jest jej mocną stroną, ale daje radę. Jestem po wycieczce do Jastarni, drogi ekspresowe i te gorsze, wyprzedzanie po 2 Tir-y za jednym zamachem, spod świateł, 1 i 2 zostajesz w tyle, 3 dochodzi wszystkich, później jesteś liderem, te 150KM w zupełności wystarcza, a dźwięk... głośniej radio, żona i dzieci też zagłuszają. Nie żałuję zakupu klekota, kupiłem w grudniu 2011 na Mikołaja. Spalanie na odcinku 1500 Km średnio 6,7.
-
ja ostatnio zrobilem 550 km po bieszczadach i spalanie 6.3 a nie ejzdzilem jak kapeluch.2 tygodnie temu tyle samo po bieszczadach i spalanie podobne.Alfa z tym motorem daje rade.Jak na polskie drogi jest super.Szkoda tylko ze pierwsze 2 biegi sa takie krotkie.Pewnie jakbym mial 8V tez bym nie narzekal chociaz waga alfy w porownaniu z poprzednikami jest nieco wieksza i to troche zabija te konie pod maska.Ogolnie jest REWELACJA i jak narazie nie mysle o innym aucie.Tak sie ja prowadzi w zakretach jak malo ktore auto.Wciskasz gaz w zakrecie a ona sie przykleja do niego.Wiem bo juz probowalem na ostrych lukach nawet i takich 90 stopni.To jest to.Uwielbiam ja prowadzic