Koledzy - bardzo proszę na temat.
Printable View
Koledzy - bardzo proszę na temat.
Damian widziałeś filmiki ? Zobaczysz na zlocie jak Arek dopracuje tą 155 będzie takim samym cackiem jak moja 145.Nawet niech zrobi remont silnika w co nie wierzę to ia tak będzie miał żyletę :D
Silniczek został robebeszony na części i od podstaw składany i działa idealnie nie tak jak koledze z tematu ale myslę że też da radę :>>Cytat:
Napisał alfasound_mania
Ha ha ha jeszcze zobaczymy :D pewnie że damy radę !
bardzo tego życze choć 16 stki mnie nigdy nie pociągały Daniel masz tu numer do tego gościa 502 388 314.Cytat:
Napisał sidkoz
napewno dadzą rade chłopakiCytat:
Napisał 75andrew155
a tak nawiasem mówiąc to jak zrealizuje swój plan odnośnie swojej 1 5 5 to będzie się czym chwalić ale chodzi tu tylko o estetyke bo 8v nigdy nie zawodzi więc silnik cały czas tętni pełnym życiem
Właśnie wyczyściłem przepustnice, była dość brudna,można powiedzieć że nawet bardziej niż dość muszę powiedzieć że silnik teraz chodzi " łagodniej" ale nadal po odpaleniu i pracy na biegu jałowym po wyłączeniu się ssania zaczyna hultać i silnik krokowy chodzi jak oszalały. Czekam do jutra na silniczek krokowy i olej.
Alfa śmiga jaź miło, zmieniłęm silniczek krokowy, ten już nie puka jak oszalały, a i wyczyściłem odmę.
Siemka pewnego pięknego dnia problem powrócił:( Byliśmy na kompie i pokazało coś z korekta paliwa czy cosik tam takiego. Jest dobrze a za chwilę szarpie i gaśnie. Ale mam pewien trop jak odłączę przepływomierz jest ok tylko jakby ciężko się wkręcała na obroty ale wiadomo przepławka odłączona. Więc zamieniłem się przepływomierzami przy moim 145 jest taki sam jak w tej 155 no i kicha przepławka z 155 śmiga aż miło wiec jest dobra a moja w 155 nadal robi to samo :( Pomocy może ktoś wie z czym to się je?
Czy to możliwe że na popsutej przepławce moje auto możne śmigać jak głupie. Bo mi już ręce opadają skoro mam 2 przepławki i na obu moje auto śmiga a TS wariuje dopóki dopóty są podpięte?
Powiem krótko sonda Lambda kicha.