najlepsza opcja :)
czyli dla sedana po FL, opcja nr 3 dostepna ?
Printable View
najlepsza opcja :)
czyli dla sedana po FL, opcja nr 3 dostepna ?
Jak najbardziej.
no mi sie rowniez podoba :D
Mi też ten zestaw a'la audi się podoba :)
Tylko kierunki jakoś tak dziwnie świecą w porównaniu do reszty , a może tylko mi się wydaję ;)
dlaczego tylko pozycyjne i awaryjne ? a stopu , cofania ?
Stopu nie wcisnął bo sam kręcił, a cofania i przeciwmgielne nie ma sensu zmieniać na ledy. I tak mało używane.
Stopy w a la Audi trochę mniejsze, kierunki również- to przez potrzebę umiejscowienia pasków ledowych ;) Stopu niestety nie miałem jak nakręcić, a cofania są zwykłe żarówki. Ale chyba jak już zamontuje te a la Audi,- bo te lampy wybieram, to zmienię właśnie cofania na jakieś żarówki ledowe białe, coś poszukam ;) A przeciwmgielne, to się nie opłaca nawet żarówek ledowych kupować, tak rzadko się je używa. Zastanawiam się nad żarówkami ledowymi do kierunków na przodu- ktoś próbował takich? Bo dać 50zł za sztukę i żeby nie było efektu to wiadomo ;)
A'la Audi - jak to wychodzi z kosztami takiego montażu i materiału? Bo wygląda PRO!
No dobra a co z takimi zestawami do 147 ? bo jestem skłonny zakupić dodatkowy komplet i podesłać do zrobienia.. ;D
Też o tym myślałem i nawet pisałem do wykonawcy tych do 156... ale wymiana sprzęgła pochłonie środki przeznaczone na takie dodatkowe elementy :(