Ja mam Osram Night Vision....szczerze mówiąc to światła dzięki nim dużo lepsze...
Printable View
Ja mam Osram Night Vision....szczerze mówiąc to światła dzięki nim dużo lepsze...
witam a ja mam takie pytanko. chce uzyskać naprawde białe białe światło, poniewaz w pozycyjnych mam białe ledy i chce zeby to jakoś wyglądało co polecacie ??
Zestaw HIDCytat:
Napisał Boberek6666
jak widomo xenony montowane do zwyklych reflektorow sa nielegalne.czy oslepiaja innych czy nie to sprawa dyskusyjna,co nie zmiena faktu.jesli chcesz pozostac w zgodzie z prawem to polecam zarowki H1 OSRAM +90% swiatla,+10 dalej swiecace.mam takie i swieca rzeczywiscie lepiej a swiatlo jest bielutkie.Cytat:
Napisał Boberek6666
To nie są zwykłe reflektory tylko Alfoskie :mrgreen: HiDy świeca duzo lepiej i dłużej a czy są nielegalne , to nie jest do końca pewnikCytat:
Napisał lesio146
bez komentarza...reflektory sa Helli...Cytat:
Napisał 75andrew155
Są też Bosha i wiele innych Firm ale są montowane w Alfie , tych reflektorów w Golfie czy innej marce nie widziałem Przecież sobie tylko żartowałem , chcesz udowodnić swoją madrość ? ;//Cytat:
Napisał lesio146
z tego co wiem fabrycznie sa tylko Helli...madrosc?nie.nie pisze czegos czego nie wiem.np ze nie jest do konca pewna legalnosc montazu palnikow xennonowych w miejsce zarowek halogenowych.jest to nie zgodne z prawem.reflektor ma homologacje na okreslony typ zarowki.nikomu nie robie uwag etc.napisalem ze jesli kolega ktory pytal CHCE pozostac w zgodzie z prawem.a co zamontuje to nie moja broszka.Cytat:
Napisał 75andrew155
He he widać że wiesz . a masz taką homologacje na swoje zarówki w tej lampie, czy tylko wiesz że jest taka ?Cytat:
Napisał lesio146
reflektor jest homologowany z okreslonym typem zarowki.nie zas odwrotnie.staraj sie czytac ze zrozumieniem.Cytat:
Napisał 75andrew155