Panowie a jak wygląda cenowo strojenie w tej firmie ?
Printable View
Panowie a jak wygląda cenowo strojenie w tej firmie ?
powiem tak ja byłem w v-techu chcieli 1200zł za moja Alfe ale nie dali rady jej zrobić i oddali auto nie biorąc kasy z kolei mój brat tam robił AR 156 2.4 140 koni aktualnie jest tam 170 przejechane już wiele kilometrów i wszystko jest ok na pewno jest to porządny zakład. u Sarnowskiego nie wiem ile kosztuje nigdy tam nie byłem. Natomiast robili moje auto w GEKO ze 140 zrobili 165km/380nm wykres u mnie można zobaczyć, a cenowo to 1400zł. Ogólnie mogę ich polecić mimo małego błędu, który pokazywał się na początku. Po reklamacji i dzięki pomocy kolegi XWEB, który użyczył swoje auto na jeden pomiar. wszystko jest teraz ok
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_150km-9.html a tutaj wykres tego jak zrobili moja AR
Ja też bym się przebadał, ale raczej nie w ten wtorek
Ja nie dam rady niestety.
no to chyba musimy przelozyc to na inny termin a ewentualnie jaki?
Jak nie będą mieli problemu z 4x4 to też się piszę. Ale myślę, że lepszy będzie termin juz po "wszystkich sztywnych".
Pozdrawiam
o np piatek:)
no to piatek myslr ze bd ok dla mnie tez :)
jak ustalicie termin i ktos podesle mi pw to bede super wdzieczny - nie wiem czy nie zapomne tu zerknac.
no postaram sie takze nie zapomniec :) wiec komu pasuje piatek? bo ja wlasnie nie wiem co z aut bo mi sie sprzeglo konczy... poalizguje mi czasami a watpie zeby ustalo moze sie uda w dlugi weekend to ogarnac no chyba ze sie uspokoi :D