Mysle ,ze trzeba sprobowac:)mysle ,ze wyroznialaby sie dosc mocno,i oby nie za:)
Printable View
Mysle ,ze trzeba sprobowac:)mysle ,ze wyroznialaby sie dosc mocno,i oby nie za:)
Mam pytanko. Czy te lopatki od qtronic mozna dolozyc i czy beda dzialac??
Ponawiam pytanie kolegi "zientka". Czy łopatki do zmiany biegów z tej kierownicy Ti można w jakiś sposób podłączyć jeżeli ktoś ma q-tronic ?
Panowie czy wy naprawde myslicie ze ta sa lopatki do zmiany biegow?przeciez to kawalek plastiku przykrecony na srubke,prosze .:)
Odnośnie tych białych elementów z tyłu kierownicy, są to w 100% łopatki od Q-tronica - potwierdzone u sprzedawcy. Szkoda bo gdyby nie te łopatki kupiłbym ja z miejsca do swojej AR.
Choc miałem nadzieję, że bedzie to wieszak na siatki lub reklamówki z zakupami :)
Są to łopatki do zmiany biegów tylko kwestia tego czy da się je podłączyć do q-tronika . Bo jeżeli tak to kupił bym to dla samej frajdy zmieniania biegów przy kierownicy :D .
Skoro to lopatki to dlaczego niemozna podlaczyc?czyli lopatki ktore sa bezuzyteczne?
Bo byc moze poza samymi lopatkami potrzebne jest cos jeszcze aby zaczęły działać.
A widzial ktos alfe 159 z mozliwoscia zmiany biegow w kierownicy?