Ty sobie osłony wydechu zdejmij, bo pod nimi ruda lubi zaszaleć :D
Co nie zmienia faktu, że masz rację.
Printable View
Ty sobie osłony wydechu zdejmij, bo pod nimi ruda lubi zaszaleć :D
Co nie zmienia faktu, że masz rację.
heh nie spodziewalem sie tego po 156 :( mialem 3 audice 91, 92, 94 i naprawde rdzy tam kompletnie nie było a przedwczoraj zerknąłem pod alfe, a tu nie wesoło ;/, a szkoda bo tyle co wymieniłem wszystkie tarcze klocki, zawieszenie cacy silnik i reszta cacy. Wkurza mnie to że poobdrapywana jest cala buda (4 lata na parkingu pod blokiem robi swoje) i teraz dumam , połatać ją pod spodem bo wielkiej tragedii nie ma i konserwacja (koszt ok 800pln) i sprzedac na wiosne -> denerwuje mnie porysowana buda a malował nie bede, czy kupić jakiegoś ładnego angola przełożyć ściane grodziową i deske, reszte pchać na części. Dylemat ciekawy o tyle, że moge pozwolić sobie na auto do 20t ale tak naprawde chyba nie chce. 156ką zawsze mi sie dobrze jeździło dałem za nią 18t w 2008r a teraz pewnie z 8 wezme. na 159 mnie nie stać więc zaświtał pomysł przekładki do ładnej budy co by się pokulać jeszcze z 2 latka i wtedy kupić 159 pytanie do kolegi co planował przekładke ile Cię to wszystko wyszło bo może to jest jakaś alternatywa do spawania. no dobra koniec spamu i dziękuje za wyrozumiałość :D