Niewidać jaki bYł przebie przy wczesniejszej pieczątce ale to ten sam tusz, I DATA NA PIERWSZEJ 2004 ROK LUB 2011,JAK TEN PIERWSZY TO 8 LAT TEMU BYŁ ZMIENIAN ROZRZĄD DRUGI TO OD 2011 ZAPIER .... NON STOP
Printable View
Niewidać jaki bYł przebie przy wczesniejszej pieczątce ale to ten sam tusz, I DATA NA PIERWSZEJ 2004 ROK LUB 2011,JAK TEN PIERWSZY TO 8 LAT TEMU BYŁ ZMIENIAN ROZRZĄD DRUGI TO OD 2011 ZAPIER .... NON STOP
jeśli był zmieniany przy 120 tys to potem powinien być zmieniony tak około 200 tyś km a jam mam 250 tyś patrzyłem dzisiaj na niego i jest w dobrym stanie pasek nie jest popękany ani nic nie wskazuje że już powinien być wymieniony
Pasek nie świadczy o stanie rozrządu ktoś mógł wymienić sam pasek pozostawiając stare rolki i pompę wody.
- - - Updated - - -
Często tak handlarze robią przed sprzedażą samochodu.
Dla świętego spokoju, zmień sobie rozrząd, koszt nie wielki w porównaniu z tym co może spowodowac ewentualnie zerwanie paska, czy nie domagająca pompa wody.
wiem zmienię tylko muszę poczekać na wypłatę ;)) jeszcze kilka km muszę zrobić ;)
Tylko nie zbyt dużo i nie szalej za mocno bo to nie daj boże może póżniej kosztować parę wypłat,pfu,pfu!
O przepraszam już się poprawię!
hehe słowa pocieszenia ;)))