I git, niech ustawi z głową i bedzie smigac jak nalezy.Cytat:
Napisał bmw535i89
Printable View
I git, niech ustawi z głową i bedzie smigac jak nalezy.Cytat:
Napisał bmw535i89
ponoc ten EG 250 to jakas lipa i lepszy jest KME GOLD wg gazownika z radomia ktory montowal EG250
na pewno nie rzucił mnie na kolana i trochę żałuje że nie dałem się namówić na KME. Jestem ciekaw jak będzie u Ciebie się sprawował ten Gold - oczywiście czekam na wiadomość...
Wlasnie dzis zrobilem kuchenke gazowa:) stag 300, KME GOLD, magic jet, rurka 8mm ale wielozawor ma 6mm i jakas przejsciowke ale ponoc mocniejsze auta na 6mm rurce daja rade ;)
Tak czy siak wydaje mi sie ze nie ma spadku mocy i kreci sie w gornych rejestrach dobrze. Jak troche posmigam to sie okaze co i jak ale na regulacje za 1000km wiec sie podreguluje;) Instalka kosztowala 3k i ogolnie jestem zadowolony jak narazie.
Mysle ze moge ich polecic zwlaszcza ze ponoc montuja duzo BMW z duzymi silnikami;) Acha i wedlug Sebastiana ten EG250 to jakas kiszka no chyba ze trafil sie felerny egz ale ponoc nie trzyma cisnienia powyzej 5tys obr.
Sebastian
Radom ul. Gołębiowska 37a
tel 603254697
cieszę się że u Ciebie wszystko w porządku -dla formalności u mnie zamontował EG200 ponieważ taki mu przysłali kiedy zamówił większy EG250 :mrgreen: Oczywiście czekam na info jak sprawuje się po przejechaniu większej ilości kilometrów. Domyślam się że na hamownię się nie wybrałeś? pozdrawiam
juz czuje sie lepiej jak przy tankowaniu do pelna wydalem niecale 90 zl a juz przejechalem 150km i jeszcze okolo pol butli zostalo tak po wskazniku wiec moze byc mniej a weszlo mi 38L do butli 48l:)
Acha nie wiem czy wiesz ale goscia nie bedzie od 13 do 27 czy jakos tak bo bedzie chyba na urlopie :) To tak apropo pierwszej regulacji po 1000km