Te 18" szprychy co pokazał na fotce kobielczak to po prostu 18" szprychy :P
A zender siena? Myślisz że Cię stać? To je trafić jak w totolotka :P tak z grubsza to takie jak ma na górze forum SZ ZAGATO. Chyba więcej nie muszę pisać :P
Printable View
Te 18" szprychy co pokazał na fotce kobielczak to po prostu 18" szprychy :P
A zender siena? Myślisz że Cię stać? To je trafić jak w totolotka :P tak z grubsza to takie jak ma na górze forum SZ ZAGATO. Chyba więcej nie muszę pisać :P
to chyba bede szukał czegos normalnego bo 1500-> za felgi to nie dla mnie ;)
Zender Siena 18" jak dla mnie pasują idealnie
Załącznik 78799Załącznik 78798
Zdjęcie wspomnianych już Toora T670 z wersji TI na oponie 235/40/18 :)
bardzo ładnie wygląda na tych felach
Nie wiem czy tak jest faktycznie ale gdy czytałem o felgach do 166 to 16-tki były chyba tylko w wersjach przed liftem po lifcie już tylko 17 i 18. U mnie obecnie w wersji po lifcie mam 17/225/40. Powiedzieć mogę że profil 40 na polskie drogi to trochę mało.
Faktycznie po lifcie też nie widziałem 16" chodź pewnie znajdzie się ktoś kto sobie założył. Jeżeli chodzi o profil to rzecz gustu. Dla jednych to dużo dla drugich mało. Jak widzę ludzi zapierdzielających po dziurach w moim powiecie to dla mnie 15" było by za twarde.... Ale jeżeli ktoś uważa na dziury i ważny jest wygląd to i na 18" jedzie się świetnie. Ja bym toory przygarną :P
Ja u siebie po FL mam na zimę 16" ori na hamulcach 310 brembo. Nie wygląda to za specjalnie, ale na zimę jak znalazł.
16" małe telefoniki? A skąd wiesz że fabrycznie? Może ktoś dokupił sobie później na zimę? Myślisz że ktoś zadał sobie tyle trudu żeby kupić wraz z autem dodatkowy nowy komplet felg z oponami? Czy kupił na 16" i potem dokupił 17"?
marek kupiłem ja na fabrycznych 17", które mam na lato. Później dokupiłem sobie 16" na zimę w Poznaniu, które nota bene ściągałem z AR po FL, bo miałem wielkie obawy czy wejdą na moje hamulce. A skąd tamta miała 16" to nie wiem, bo to była padlina jakaś na części świeżo sprowadzona.