Superjahu007, to ja nie jade :P Bez Bestii to nie zabawa :DDD no dobra.. będę tańczyć z Franusiem :D
Printable View
Superjahu007, to ja nie jade :P Bez Bestii to nie zabawa :DDD no dobra.. będę tańczyć z Franusiem :D
800zł za bal sylwestrowy :twisted: No to areks ustawiles wysoko poprzeczke
Czy w tym roku tez beda nielegalne przeprawy przez granice??
ja i moja narzeczona się piszemy ;) .. byle nie 800zł :D poproszę troszke taniej ;)
bardzo łądna Willa, która pomieści 68 osób .. (może by sie jakoś na "dostawkę" dało wiecej) ..
http://www.plazowka.murzasichle.info
(pare minut od zakopanego) dodam, że rezerwować by trzeba już :!:
areks, rozumiem że przewidujesz jakieś dofinansowanie ?
No sorry, ale znam lepsze sposoby wydania 800 zl..... Wole wydac 1500, ale za caly tydzien pobytu. Jesli padnie na to, to ja odpadam. Gdyby byl to powiedzmy 4-dniowy pobyt, to spoko. Ale za nocke i nowy rok, to ciut mi za drogo. Jak mam wydac 800 za noc, to chyba wole mercure kasprowy w zakopcu.
oj, sorry, pokoj z widokiem na giewont ciutke drozszy ;)
My tu gadu - gadu a czas nagli. Powoli decydujmy się na coś, bo obudzimy się w z ręką w przysłowiowym nocniku. Ma ktoś jeszcze jakieś propozyszyn? Oczywiście mówimy o rozsądnej cenie... :)
Ja osobiście znalazłam coś takiego -> http://allegro.pl/item434362385_wypo...sylwester.html
Nic więcej nie wiem, ponad to co jest w opisie :)
Mi sie podoiba. Ladny ośrodek.
Ja w zeszlym roku byłem w ośrodku Koniczynka w Karpaczu i tez bylo przyjemnie. Obok jest tzw. ośla łączka dla poczatkujacych narciarzy a 200m dalej juz wieksza górka. Wyciagi jednak talerzykowe wszytskie.
Nie wygląda to źle, jednak tu idziemy na żywioł.. Adasco jednak ma już jakiś szlak przetarty... Jak dla mnie może być Czerwienne :) Co Wy na to?? :DDD
No fakt troche za drogo ale tam jest wypas...czas trzeba podniesc troche prestiz...chociaz raz w roku :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał Majkel
A i wycieczke do Goerlitz da sie zorganizowac :twisted: :twisted: ...po tanie whiskacze :D
Jesli bedzie trzeba cos sie wyskrobie...ze "swinki" skarbonki 8) 8)Cytat:
Napisał Superjahu007
Zobaczymy jaka miejscoweczke w koncu wymyslicie...az ciekaw jestem...na Sylwka cenki wszedzie beda kosmiczne :mrgreen: :mrgreen:
Areks, jakiby luksus nie byl, trza brac pod uwage, ze nie kazdemu to pasi. Ja akurat zyje w mysl zasady 'boso, ale w ostroigach', ale nie znaczy, ze kazdemu tak pasuje. Zreszta, jak napisalem - ja wole jechac w nieco gorsze warunki, a na dluzej, niz zaszalec raz, a na krotko. Whisky? eh, czasy taniej gorzaly juz minely. Zreszta - czy nie lepiej poprzec rodzimy przemysl i podjechac po drodze po sliwowice? Pomine juz fakt, ze schlac to sie mozemy w dowolnych warunkach ;) Anyway - po mojemu, to kwatera musi:
- pomiescic nas w sensownych warunkach (czyli sracz, koldra i kuchnia to minimum, od siebie dodalbym wlan, ale nie szalejmy :D)
-byc wciaz WOLNA
- ma byc jak najwiecej, za jak najmniesza kase, czyli best-buy :)
I zeby bylo jasne - nie napieram koniecznie na Czerwienne, chocby daltego, ze jezdze tam od drobnych nastu lat na sylwestra i chcialbym drobnej odmiany. Ale z drugiej strony, lepszy rydz niz nic... ale jesli nie bedzie sensownej alternatywy, to zostanie podhale i tyla, najwyzej pobawimy sie w czworke czy osemke.
Chce zauwazcy tylko jedno -= na decyzje malo czasu, a skadinad wiem, ze te naprawde atrakcyjne kwatery zarezerwowane sa juz od wiosny.....