-
Nie załamujcie się, pierwszy raz skasowałem u siebie bezproblemowo, za pierwszym przytrzymaniem, dlatego wiedziałem że to działa. Drugim razem nie chciał się komunikat skasować, gimnastykowałem się sporo i po 2 dniach przy kolejnej próbie nagle komunikat się dał skasować. Walczyłem tak intensywnie że nie pamiętam czy w menu service i czy nie ze 30sekund, ale na pewno da się skasować. Za jakiś rok komunikat znowu mi się pojawi to sprawdzę problem dokładniej :)
-
ja mam ten sam problem i mim
o tego że próbowałem wiele razy to komunikat nigdy nie zniknął :(
-
A ja mam pytanie Ten komunikat wyświetla wam się non stop na wyświetlaczu czy wyświetla się około 3 sekund po przekręceniu zapłonu i znika ?
U mnie nie do końca zgadza śię ilosc km bo mam 87k (na 99%) a samochód mam ponad 2 lata i pierwszy raz mi się to wyświetla a nie byłem w servisie narazie :D
Dobra nie ważne - kiedyś to skasowałem i dzis ponownie skasowałem wchodząc w servis jak mówią przedmówcy + i - 10s potwierdzam
-
Tyle czasu widziałem tą wiadomość i nie wiedziałem że to alarm serwisu, a nawet mi pomagało bo jak kończyło się wyświetlać to wiedziałem że świece kończyły grzać :) A teraz zszedłem do auta, nacisnąłem i znikło. Musze teraz do zimy 20000 km nasiekać :D