malin ma rację. Czujnik z wymianą u cinka to coś 200 zł. Laweta spod pracy do cinka 250 :D
Ale też wcześniej nie byłem przekonany do takich wymian "jak nie ma pewności" :D
Printable View
malin ma rację. Czujnik z wymianą u cinka to coś 200 zł. Laweta spod pracy do cinka 250 :D
Ale też wcześniej nie byłem przekonany do takich wymian "jak nie ma pewności" :D
Damian, przemyśl to co napisałeś... holowanie? Na wyłączonym motorze nie masz "wspomagaczy"....
Masz rację ,czujnik jutro będzie wymieniany na nowy boscha plus filtr paliwa ufi,dzięki za podpowiedzi
Aaaa i jakbyś miał daleko holować, to nie masz jeszcze ładowania :)
Eeee no. Kiedyś z bratem przyholowaliśmy auto z Mielca. Ale holownikiem było tico, więc to nie było tak trudne :D
Czyli 100% jest to ten czujnik?
Ja twierdze że to na 100% czujnik położenia wału :)
Czujnik,na początku raz na miesiąc potem raz na tydzień aż dojdzie do raz na godzine,w tym przypadku zkończy sie tobie cierpliwość i wymienisz albo dalej nie będziesz pewien. Najciekawsze że zawsze pada na gorącym silniku a na zimnym pali aż miło.
- - - Updated - - -
Wymienić możesz go sobie sam,zwłaszcza że w 1,9 jest o wiele więcej miejsca niż u mnie.Z najdziesz go koło rozrusznika przy kole zamachowym.
Wymienione