"Ja mam ale nie pokaże."
Tu nie chodzi o dowierzanie tylko o dowód istnienia takiej opcji. Nr OE itp
Wysłane z mojego GT-I9000
Printable View
"Ja mam ale nie pokaże."
Tu nie chodzi o dowierzanie tylko o dowód istnienia takiej opcji. Nr OE itp
Wysłane z mojego GT-I9000
Nie chce innego tematu zakładać więc pytam tu gdzie mam szukać kabli do lusterka po stronie pasażera bo mi tamto nie grzeje coś:/ winna mata grzewcza pod lusterkiem ?? bo kurcze lewe grzeje normalnie a prawe coś nie chce:/
Dobrze ze nie zakladasz nowego tematu, ale szukać to tez ci sie za bardzo nie chce, co?
Najpierw szukaj potem pisz...
Prosze link, 5 euro sie nalezy...
http://www.forum.alfaholicy.org/159_..._padazera.html
Ten temat przerobilem ale niestety tam jest tylko o samym lusterku nie o kablach. U mnie problem lezy gdzie indziej.
Swoja droga kolego "evo666" juz nie raz widzialem ze jedziesz na wszystkich ze sie szukac nie chce itp. Daj sobie z tym troche siana. Widocznie skoro pytam to nie znalazlem tego co potrzebowalem. Druga sprawa taka ze chyba forum jest od tego zeby pytac a nie zeby jechac tu na wszystkich jak leci. Robmy tak dalej to moze faktycznie bedzie tak ze forum zniknie bo nikt nie bedzie na nim nic pisal bo sie beda bali ze zaraz wielkie ale bedzie. Ciekawe czy Ty tak zawsze wszystko sobie znajdywales i o nic nie pytales...
Do admin: przepraszam bardzo za wypowiedz ale juz ktorys raz z kolei to widze i wkurza mnie to...
Pozdrawiam
no i znowu to samo... PO CO TO "CFANIACTWO" ?? jasno napisałem że nie tam leży problem bo to sprawdziłem... dziękuje za linka ale już go przekopałem... popatrz jak inni piszą spokojnie bez unoszenia i cwaniakowania:) to tylko taka moja uwaga...
No właśnie kolego tam sprawdziłem i nic kable całe, styki ok chyba coś gdzieś niżej jest nie tak... Jutro będe szukał może gdzieś w drzwiach leży problem
A co ci miernik pokazuje?
wybacz ale swoje nauki zachowaj dla siebie.
W dziale z poradnikami znajdziesz jak rozebrać boczek i dostać się do całego okablowania, schemat instalacyjny możesz wyciągnąć np z eLearna. I podstawą jest, tak jak kolega wyżej napisał, najpierw sprawdzic czy w ogóle jest podawane napięcie na mate.