Ja jutro robię w serwisie FIAT 630zł oto części plus 350 robota. Faktura i gwarancja. Robiłem tam barchetta i jestem zadowolony.
Printable View
Ja jutro robię w serwisie FIAT 630zł oto części plus 350 robota. Faktura i gwarancja. Robiłem tam barchetta i jestem zadowolony.
pewnie tak, ale mam taką robotę,że o wolne trudno. zresztą wolę to dać fachowcom, którzy dają gwarancję. miałem kilka propozycji od niezależnych warsztatów w cenach około 700-800zł. jednak wolę fiata. sam czasem sobie pomajsterkuję, ale za rozrząd bym się chyba nie brał. chyba,że z kimś kto już to robił. gdyby coś poszło nie tak to bym się chyba zapłakał.... przeżyję tego tysiaka. i tak jeszcze jest parę detali do dogrania. na dodatek aku klękło w piątek po robocie w czasie masakrycznych śnieżyc i trza było Alicję holować na sznurki do domu. dobrze, że "zięciu" ma 4x4.
Ale oczywiscie z wymiana plynu chlodniczego ?
Oczywiście.
To wtakim razie do przezycia, pod warunkiem ze czesci co najmniej skf ( wlacznie z pompa) . robocizna jak na fakture to niewiele, biorac pod uwage ze co najmniej 30 % zabieraja darmozjady w warszawie ;)
Usługi w serwisach obecnie nie są tak drogie, walka o klienta. Masz za to pełna gwarancję wykonanej usługi. No i części oczywiście ori. Stare w moim przypadku oddali.
U mnie rozrzad z czesciami wychodzi 550-600 zl zalezy jaka pompa