Ja jeszcze słyszałem taki plus automatu, że dwumas nie padnie bo z automatem nie da rady jeździć na za wysokim biegu... to prawda?
Printable View
Ja jeszcze słyszałem taki plus automatu, że dwumas nie padnie bo z automatem nie da rady jeździć na za wysokim biegu... to prawda?
Dobry jestem, nie wiedziałem, że automat nie ma dwumasu :girl_wacko: o konwerterze też nic nie wiem... jeszcze dużo muszę się nauczyć, a może nie będę musiał ? ;)
Wiesz, to ze jest wcale nie znaczy ze musi pasc. Regeneracja czyli wymiana bebechow kolo 800 stowek. Naprawa sterownika hydraulicznego okolo 1200. Jak by podchodzic do tego ze cos jest i to cos sie moze popsuc to nalezalo by jezdzic autobusem. Psujevsie to naprawiasz i tyle.
Ja kolego czsami słyszę takie "szuranie". Podejżewam, że coś się ślizga, an wiosnę zamierzam się za to zabrać. Gdybyś to sprawdził wcześniej, to daj znać.
ale mam wrażenie, że to raczej normalne, bo słychać to wtedy jak automat chce przerzucić na kolejny bieg kiedy ja akurat zdejmę nogę z gazu albo bardzo mało daję gazu.... na codzień tego nie słyszę (chyba, że sam sobie tłumaczę ;) )