no to załóż centralną rurkę ;)
Printable View
Czyli z dwururą tego nie ma, tak? Balast zamiast drugiej puchy tłumika? Żeby to w F! jeździło to ok, ale w cywilnym wozie ?
w plastikowym modelu Tmiya, w Gtv jest ten element ujęty nawet jako osobna część do pomalowania i przyklejenia
nie pamiętam, żeby to u mnie było, ale sprawdzę z ciekawości, jednak jutro, bo dzisiaj nie będę jeździł swoim autem ;)
to nie jest balast zamiast drugiej puchy tłumika, bo ta niewiele waży, gtv spider nie wychodziły z fabryki z podwójnym wydechem i teraz rozważam czy drugi wydech się zmieści razem z balastem, czy balast trzeba będzie wyjąc i jak wtedy będzie się auto zachowywać np w zakrętach (choc to chyba nie jest dociązenie, bo i aku i kolo dojazdowe są po tej samej stronie wiec juz troche ważą a po przeciwnej nie ma za wiele.
koło masz z boku? fabrycznie jest na środku przykręcone do ścianki
poniżej strona z instrukcji modelu Gtv, rysunek 9, pozycja A33
Załącznik 85208
zamontowane po prawej stronie samochodu, trochę dziwna rzecz, ale chyba musi być, skoro producent to umieścił
sorki faktycznie kolo jest na srodku
ale z Twojego wysunku wynika że sztangielka jest po stronie wydechu a nie po przeciwnej jak sądziłem.... chyba bede musiał zajrzeć pod auto
jest po drugiej
wydech idzie na lewo, a ciężarek jest po prawej, a na rysunku jest auto do góry kołami pokazane
Wbiliście mi klina z tym tematem - też zajże z ciekawości.
Panowie blagam ogarnijcie sie. Jaki ciezarek aby wyrownac mase auta? Zastanowcie sie co w takim razie co powinno sie dziac jak jezdzicie bez pasazera. Albo jak wrzucacie zgrzewke piwa do bagaznika na prawa strone...To na pewno takiej funkcji nie spelnia :)