Bede i Ja czyli granatowa 164 albo Fiat Coupe:).Postaram sie namowic tate(Rosso 155) i kumpla ze srebrna 156.Ojcow to dobra opcja na spot:)
Printable View
Bede i Ja czyli granatowa 164 albo Fiat Coupe:).Postaram sie namowic tate(Rosso 155) i kumpla ze srebrna 156.Ojcow to dobra opcja na spot:)
ja jestem chętny swoją czerwoną GTVką i może uda mi się namówić kumpla czarną GT :)
Mamy następnego chętnego Marian obiecał stawić sie razem ze swoją 164 :)
1. DRAGON2020
2. bimski
3. wojtek7551
4. Zit
5. JanAR
6. Darknes
7. M@T
8. t.o.mek
9.bizon2007
10.Vito74m
11.homel86
12.Krulik
13.Marian
14.klimoo
15.Marian
wszystkich wpisałem?? czy kogoś opuściłem ? a o której godz jest ten zlot ? bo nigdzie nie znalazłem
tak na 75% sie zapisuje
No jesli mielibysmy jechac do ojcowa to pewnie trzeba by sie spotkac kolo godziny 9 / 10. Tak ja mysle.
do ojcowa będziemy jechali max 1 godz. na pewno nie więcej , nie ma sensu tak wcześnie sie spotykać , ja myślę że jak się spotkamy o 13 będzie okejCytat:
Napisał Vito74m
Ja mysle ze ok południa bedzie najlepiej a zastanawiałem sie jeszcze jak bedzie wyglądać przejazd no bo jesli bylo by nas sporo to moze warto bylo by niebieskich poinformować
Też mi się wydaje, że o 12 albo 13 będzie najlepiej. A znając życie pewnie w ostatnim tygodniu najwięcej osób się zapisze bo wtedy będą wiedzieć na 100% czy dadzą rady. Nie zapomnijmy także o tych co nie są zarejstrowani na forum: ja zabieram ze sobą jeszcze 3 alfaholików więc automatycznie liczba się zwiększa :D A co do niebieskich to fajnie by było- jestem za :lol:Cytat:
Napisał DRAGON2020
już jedna kolumnę prowadzili niebiescy to skończyło się delikatnie mówiąc nie najlepiej. Ja proponuję aby ktoś zrobił mapę sytuacyjną aby wszyscy razem wyjechali z parkingu i pojechali w jedno miejsce. A nawet jak by się ktoś zgubił lub przytrzymały go światła aby mógł dogonić. Proponuję wykonanie mapy przejazdu :)Cytat:
Napisał wojtek7551