Wiem ze na paderewskiego za salonem citroena po lewej stronie chlopacy sie takimi rzeczami zajmuja moze warto do nich podjechac... :)
Printable View
Wiem ze na paderewskiego za salonem citroena po lewej stronie chlopacy sie takimi rzeczami zajmuja moze warto do nich podjechac... :)
Zgadza się, ale czasem po co płacić, skoro można mieć to za darmo i sobie wzajemnie pomóc? Do faktycznego usunięcia usterek to ich polecam.
NO jak ktos ma za program i koledze podlaczy za darmo to jaknajbardziej trzeba sobie pomagac... :)
A ja jutro jade odebrac zakupiona alfine ciesze sie ze znowy wrocilem do alfy ale jeden problem ma nie odpala a w niemieckim serwisie powiedzieli ze pompa wys. napiecia jestem ciekaw czy aby to na pewno to....
Pompa wysokiego ciśnienia? Bosch CP1.
Co się dzieję z tą pompą? Leci z niej paliwo? Przerabiałem bardzo niedawno ten temat. Jak faktycznie tak jest to regeneracja nie jest kosztowna. Porządnie robią w Bladowie koło Tucholi. Ja płaciłem z de/montażem 650 zł (w tym jeszcze jakieś wężyki wymienili). Jak zawieziesz im samą pompę to pewnie 400-450 zł.
Byłeś widziany wczoraj i dzisiaj przeze mnie :P Ja służbowym byłem, więc incognito :P
bylem dzis zobaczyc co sie dzieje i rozmawialem z ostatnim wlascicielem powiedzial tak : jechal na autostradzie i zgasla mu alfa i juz nie odpalil i w serwisie powiedzieli ze pompa.... i jak krecilem silnikiem fakt ropa leci ale na dole a sama pompa na moje sucha chyba ze nie zauwazylem czegos... wiec moze bede mial szczescie i jest moze po prostu jakis waz walniety. bo dziwne jest to ze pompa skonczyla sie tak od zaraz.... co wy o tym myslicie??
Ja tam się aż tak mocno nie znam, ale faktycznie to mało prawdopodobne, że pompa w takim razie.
Akurat nie ja prowadziłem :)
Do znajomych się mruga i macha, nieznajomi raczej patrzą jak na idiotę :P