w 3 godziny to Ty byś esej napisał i do tego dojechał do Toronto :P dasz radę spokojnie :)
rozprowadziłem jeszcze info wśród tych, którzy rzadziej zaglądają na forum :)
a ten już zaczyna ;)
Printable View
Jest ogrzewana, temp utrzymywana ~15oST
Na temat telematyki w transporcie to by można pisać pół dnia, mam jednak nadzieję, że w godzinkę rozwalę to i przybędę :D
No tak wstępnie się zrobi, ja skoczę na egzamin, Paulina pewnie gdzieś na zakupy w tym czasie i myślę, że o 11.30 będziemy startować z Bydzi :) Jutro potwierdzam na 100% :)
Ja biorę stare portki na jeansy i jakąs starą bluzę żeby sie nie upierdziulic jak kiedys na "Gumówie" w Grudziadzu;) Rękawiczki tez sie przydadzą.
Uaktualniam info po rozmowach na gokartach i w knajpce :)
gokarty - żeby wszyscy zdążyli dojechać ze szkoły i pracy - godzina 14:00!!! Zobaczymy ilu będzie chętnych i w czwartek dogadamy kwestię formy naszej rywalizacji.
Mask - bądz spokojny jest te parenaście stopni także dobra bluza czy polar wystarczy :D
włoskie "coś na ząb" - rezerwacja na 16 żebyśmy spokojnie ogarnęli gokarty i foto :)
No i gitara :) Jeśli mogę jeszcze wyrazić swoje zdanie, to pucharowa forma gokartów byłaby fajniejsza :P
godziny odpowiadają :) forma rywalizacji obojętna, byle każdy jeździł tyle samo- jak na moje :)