świetnie.... ale juz NIE KRZYCZ ;)Cytat:
Napisał dennon28
Printable View
świetnie.... ale juz NIE KRZYCZ ;)Cytat:
Napisał dennon28
Zagieljak z kasą wydolę i będę miał z kim małego zostawić to będą przynajmniej 2 33 :mrgreen:
Hel super miejsce na zlot !!!
No to już wiem co robie w weekend 9-10 czerwca :mrgreen:
Mam tylko nadzieję, że nie będę miał examów żadnych w okolicy bo to termin sesyjny, ale nie ma co się martwić na zapas. Póki co można sobie pomażyć.
Do zobaczenia :wink:
Będe napewno.....w końcu to moje rodzinne strony...:DPozdrawiam ludzi z Pomorza którzy tak licznie stawili się na spotkaniu we Włocławku w ubiegłym roku....
hm.. zapowiada sie ciekawie... w koncu to nie daleko to bedzie mozna przegonic po pasie nadmorskim moje kaprysne ostatnio bumbum(o ile przestanie z tymi kaprysami... :mrgreen:
Wiesz kiedy bella kaprysi :wink: , kiedy czuje sie niedopieszczona :P :mrgreen:Cytat:
Napisał zwiezu
Mogę potwierdzić na 95% że jadę na ten Zlot :mrgreen:
oj na to to nie moze chyba narzekac....;) kiedy tylko przychodzi kilka dni wolnego, to ja rozpieszczam...;) zreszta kto normalny buszuje non stop przy aucie i lata po sklepach szukajac wszystkiego co najlepsze dla autka;) no najlepsze jest w tedy gdy to docenia postronne osoby jakims milym komentarzem... :>> mysle ze z kasa jakos sie wyrobie, namiot jakis sie znajdzie , a wo0lne w pracy tez jakos pewnie da sie zalatwic...;) nic to tym czasem borem lasem lece do zaprzyjaznionego serwisu...z ciezkim sercem ,poniewaz nie cierpie takich rozwiazan ale chyba trza bedzie wyeliminowac imobilaizera co by jezdzic dalej... :(
A wiec derektywy sa ustalone, prawie wszystko zapiete na ostatni guzik niebawem Darpes wszystko opisze co i jak pozdrawiam
Czekam z niecierpliwością, bo obiecałem żonie wycieczkę nad morze :wink: :mrgreen:
To moze jak bede jechal spotkamy sie na trasie i juz bedziemy razem smigac :D beda juz 2 33 na trasie ;]Cytat:
Napisał AR_33