Z tego co widać to jest AIO (cleaner i conditioner w jednym), więc "szaleństwa" bym nie oczekiwał... ale może do codziennej pielęgnacji się nadać.
Printable View
Z tego co widać to jest AIO (cleaner i conditioner w jednym), więc "szaleństwa" bym nie oczekiwał... ale może do codziennej pielęgnacji się nadać.
Miałem kiedyś szampon do mycia z firmy Turtle, porażka :( Kupiłem Meguairs'a i bez porównania!
Jak pisałem wcześniej nie szukałem czegoś "mocnego", jestem zadowolony z obecnego stanu skóry w mojej Belli, może do utrzymania świeżości wystarczy.
Gold Class Rich Leather Cleaner do skóry Meguiar's
Myślę, że może to być bardzo ciekawa propozycja, na pewno spróbuje następnym razem bądź wcześniej, jeśli Turtle okaże się bardzo kiepskie.
Naprawdę polecam, pięknie pachnie, a skóra aż "skrzypi" przy wsiadaniu :)
Używam tylko kosmetyków Meguairs'a ;)
Ja akurat używam cleanera (nie jest mocny) i balsamu autoglym: http://autogloss.pl/category/pielegn...legnacja-skory nie są bardzo drogie więc możesz kiedyś spróbować.
PS
Nie wszystko z meguiars jest dobre i opłacalne.
Zapomniałeś dodać - and conditioner bo na takim efekcie będzie zależało. Natomiast wychodząc z założenia, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego jakoś słabo przemawiają do mnie środki dwa w jednym. Środek czyszczący powinien zneutralizować pH, a odżywka powinna zabezpieczyć skórę. Aczkolwiek przekonałem się już sam, że mleczko do pielęgnacji skóry może częściowo usunąć też zabrudzenia. Ostatnio na podłokietniku dość mocno zabrudzonym użyłem białego jelenia (głównie piany) do czyszczenia a następnie kremu do skóry i efekt końcowy jest chyba lepszy niż po mleczku.
W przyszłym tygodniu ma być lepsza pogoda wtedy będzie okazja zobaczyć co TURTLE jest warte, jak bedzie lipa to wyląduje w koszu u kupię coś co polecaliście :D
Bardzo ważna uwaga w postępowaniu podczas czyszczenia skóry, nie wolno przemoczyć!
różne specyfiki testowałem i nivea jest naprawdę dobry, ale co kto woli:)
Trudno się go rozprowadza.
Ja oprócz dedykowanych do skórzanej tapicerki środków stosuję też bogaty w witaminę A krem do rąk :) Szybko się rozprowadza i wciera, a efekty są bardzo dobre.
Pozdrawiam.
- Rafał
- - - Updated - - -
Nie będziesz żałował - mam i stosuję.
Pozdrawiam.
- Rafał