wow! ode mnie aż jeden samochód (JA) :)hehe
Ciebie też wliczyłem do tej dziesiątki :P liczyłem w zasadzie znajomych, a nie tylko ludzi z regionu. No dobra, to z okolic jak na razie 8 aut + 2 zaprzyjaźnione z dalszej Polski
którędy będziecie jechać?? może dołączę do was:cool:
My jedziemy od strony Zakopanego, bo najpierw na ok tydzień śmigamy do Zakopca i później po drodze na zlocik :)
a Wy bezpośrednio z Niemiec, jak w Poznaniu, czy najpierw wpadacie do domu?
My 10 sierpnia w sobote jedziemy z Niemiec do Domu. Myślałem że jedziecie z Bydgoszczy to byśmy dołączyli do was:)
- - - Updated - - -
My 10 sierpnia w sobote jedziemy z Niemiec do Domu. Myślałem że jedziecie z Bydgoszczy to byśmy dołączyli do was:)
Panowie jestem nowym użytkownikiem mieszkam w Kadynach koło Elbląga na zlocie nigdy nie byłem ale z chęcią bym się wybrał jakie muszę poczynić pierwsze kroki żeby być tym szczęśliwcem
Tu wystarczy się zapisać http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...13_zapisy.html
Co do wyjazdu, myślę że główny punkt spotkania z naszego województwa będzie Toruń i sru dalej. A ci co mają nie w tą stronę, to po drodze dołączą.
tak jak Semri napisał. W temacie prosisz o zapisanie, później czekasz na info z danymi do przelewu i wpłacasz kasiurę. Tylko musiałbyś się szybko namyślać, bo miejsca albo już się skończyły (przynajmniej te ze wstępnych zapisów) albo skończą się lada moment. Ale ja w zeszłym roku zapisałem się dosłownie 2 tygodnie przed zlotem, ale tylko z tego powodu, że jedna uczestniczka mi odstąpiła swoje miejsce, bo nie mogła jechać.
Ale warto jechać i od razu się wpisać, polecam :)
Semri, my chętnie byśmy z Wami śmignęli, ale niestety wpadniemy zupełnie od innej strony. Ale jak będziecie jechać kolumną to możemy się spiknąć na jakiejś stacji gdzieś pod miejscem docelowym. Żeby zajechać razem :)
Nam Toruń jako punkt startowy zupełnie przypadkiem idealnie pasuje :P
Tylko nie wiem czy nadążymy za Semrim :D
Też się zastanawiam...ale damy rade :)