Remap i pomiar do wolnossacych ceny maja 500-700 zl przyrost 5-7 %
Printable View
Remap i pomiar do wolnossacych ceny maja 500-700 zl przyrost 5-7 %
No to ja się piszę.. ;) może być fajny teścik czy uda się poprawić to co aktualnie się dzieje pod maską.. za ten koszt może być warto ;)
Sluchajcie zasadniczo zalezy najbardziej na hamowaniu , chip to podejzewam ze jakies 2-3 osoby zrobia , ja sam mam 3 swoje auta do hamowania , swoja 156 jtd robie wirusa u maly 777 bardzo polecam patryka wie co robi i jest bardzo sympatyczny do tego . Zeby ekpia przyjechala musi byc jakies 10 aut przynajmniej , jesli beda chetni na samo hamowanie tez przyjada ale wtedy beda chcieli pewnie ze 20 aut . Planuje event zrobic na poczatku czerwca , zeby kazdy ewentulanie mogl sobie "podrasowane " auto sprawdzic na zlocie alfaholikow ktorego jestem jednym ze sponsorow
- - - Updated - - -
Przypominam ze za samo hamowanie firmy u nas w mazowieckim chca od 100-250 zl za jedna sesje , a tu jest hamownia 4x4 jakby byla potrzebna i bedzie ona u mnie dostepna bez pospiechu kazdy bedzie mial na swoje auto tyle czasu ile bedzie mu potrzeba , chlopaki z firmy sluza fachowa porada ( jakby ktos mial jakies pytania odnoscnie swoich wykresow i ewentulanych braku w mocach ) takze wydaje mi ze 50 zl za dwie sesje jest jak najbardziej w pozadku , a poztym beda sami swoi
Tak zapraszam do kontaktu ze mną :)
Aktualnie kończę swoją 156 na 170-180KM robić. Ceny za remap będą niższe niż u nich :) Wszystko robione pod klienta, nie na gotowcach.
Po za tym dodatkowo: EGR, DPF, IMMO OFF
Dokladnie zaczniemy wspolprace z patrykiem , jak bedzie potrzeba ja udostepniam stanowisko dla niego u mnie , dlatego fajnie by bylo jakby patryk oprocz moich dwoch jtd mial jeszcze chetnych na wirusa , pozniej bysmy sobie wszytko pohamowali u mnie w czerwcu
* ja znalazłem gdzieś za 100zł 2 sesje wiec tragedii nie ma.
Ja sie piszę ze swoja benzynką
Niestety tylko diesle narazie. Jeżeli coś się zmieni w najbliższym czasie, to będę informował.
A czy kolega Patryk da radę ogarnąć jakiś remap do TS'a 1.6 88kW ? konkretnie nie chodzi o jakieś przyrosty mocy z sufitu tylko o to że po zmontowaniu całego wydechu i dolotu i kilku pomiarach na hamowni wyszło że przez zmieniony dolot bez remapu silnik zalewa się za bardzo paliwem i niemożliwy jest wzrost mocy czy momentu.. moc i moment utrzymuje się na fabrycznym poziomie :P więc potrzebna jest jakaś poprawka w mapie..
EDIT:
Długo pisałem posta :P odpowiedź doszła w między czasie..
Jeszcze troche i patryk dojdzie do benzyny ja trzymam za niego kciuki !