Te wyceny z katalogów to można o kant d potłuc.
Monster nie obraź się, ale patrząc po linii i wnętrzu tego Opla to cieszę się, że wybrałem Alfę ;)
Printable View
Te wyceny z katalogów to można o kant d potłuc.
Monster nie obraź się, ale patrząc po linii i wnętrzu tego Opla to cieszę się, że wybrałem Alfę ;)
Nie obraże się :D Środek akurat podobał mi się, a z zewnątrz polotu ten samochód nie ma. Był to typowy zakup zdrowo rozsądkowy. Podobno teraz jest zastój i samochody nie idą, mogę chwile poczekać.
BTW jestem pod wrażeniem kultury na forum. Wszyscy są mile nastawieni i widać, że sami maniacy :) Na forum Opla to była tragedia...
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Ja bym tak dała za takiego Opelka jakbym nie była na etapie Alfy ok 18.000 zł jeśli jest w faktycznie dobrym stanie. Niestety nowe Ople to koszt 45 tys zł (jak sie nie mylę :)w tej ubogiej wersji )więc jak dla mnie za prawie 10 letniego staruszka 20.000 zł to sporo kasy. Chociaż można na tym przykładzie zobaczyć faktyczne różnice w zakupie nowej Alfy ok 70.000 zl a 10 letnia ok 13 tys. echhhhhh.... przykre to :(
Ludzie na szczęście zaczęli dzwonić o Asię :) Ciekawe czy z powodu obniżenia ceny czy przez weekend.
Mógłby ktoś rozkodować VIN tej drugiej 147?
Na aukcji podany jest ZAR93700005246703
Pozwolę sobie troszkę odświeżyć temat :)
Oglądałem tą srebrną Alfę w skórach. Malowana z każdej strony, pękający lakier, kilka elementów do malowania. W środku skóry super ale patrząc po drążku i kierownicy nie wygląda to na deklarowany przebieg.
Znalazłem za to kolejną 147.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-9...C28797205.html
Ktoś coś o niej wie? :)