U mnie decyzja zapadła ostateczna, Gtv-ka zimuje w ciepłym garażu :D a bede nią śmigał w mrożne dni albo gdzieś po śniegu :wink:Cytat:
Napisał Damian
Printable View
U mnie decyzja zapadła ostateczna, Gtv-ka zimuje w ciepłym garażu :D a bede nią śmigał w mrożne dni albo gdzieś po śniegu :wink:Cytat:
Napisał Damian
No stary dzięki Ci za te słowa ;) Nie jestem zatem sam "zboczony" na tym punkcie :) Będę jedził DOKŁADNIE w takich samych warunkach atmosferycznych. Błoto posniegowe zostawiam do rozjeżdżania innnym :mrgreen:Cytat:
Napisał redzi
Najbardziej mnie tylko wkur*ją docinki osób z pracy (Megane II, Peugeot 106 i Pani kierownik bez samochodu), którzy co jakiś czas rzucą textem :" po co ci ten samochod jak nim nie jeździsz?". "Po co ci zimowki, jak samochod masz w garażu".
Wyglada to jednak tak, ze do pracy mam 20 min. pieszo, 7 min. autobusem, a do garazu 15 min. z buta + co najmniej drugie tyle musze jechac i szukać miejsca na parkingu. Pomijam fakt, że pierwszy dzień po zakupie i zaparkowaniu pod pracą nabawiłem się wgniota na masce przez cofającą babę :/
Nie ma się jednak co przejmować- trzeba robić swoje :D
I się nie pochwale jak się jeżdzi na nowym wyrobie Pirelli. A dlaczego ?
Ano dla tego, że standartowa maszyna do zdejmowania opon, którą posiadam nie jest w stanie zdjąć 16" opon z feligi bez jej totalnej zagłady wrrrrrrrrr. Mam ochotę porozmawiać z panem, który zaprojektował felgi do 159. Ehhhhh będę musiał 100 PLN oddać za robotę...
A miało byc tak pięknie :)
Dlaczego aż 100zł?? Tyle kosztuje wrzucenie opon i montaż w samochodzie? Nie można zrobić tego w "normalnej" wulkanizacji? Bo rozumiem, że chciałeś zrobic to we własnym zakresie?Cytat:
Napisał prozi
Dotychczasowe wrażenia z jazdy na Conti TS-830 jak najbardziej poztytywne. Opona jest fantastycznie cicha.
Polecam.