klapka zamyka przepływ powietrza z zewnątrz a tym samym obieg powietrza jest tylko w kabinie, klapą steruje silniczek lub pokrętło na lince w zależności co tam masz za panel. nic się tam nie przykleja
Printable View
klapka zamyka przepływ powietrza z zewnątrz a tym samym obieg powietrza jest tylko w kabinie, klapą steruje silniczek lub pokrętło na lince w zależności co tam masz za panel. nic się tam nie przykleja
A działa Ci obieg wewn./zewn. ?
po pierwsze ale zmasakrowałeś ten Filter , , filter jest dobry tznn taki jak ma być .
po drugie nic tam nie kleisz , sa kanały porobione i woda ścieka sobie
po trzecie , w wielu nagrzewnicach już nie działa ten silniczek , od tej klapki .
Żółta klapka nie działa już xD Mam klimatronik, nie działa obieg wewnętrzny. Rozkręciłem to wszystko jeszcze raz. Wyczyściłem odpływ (znalazłem tylko jeden pod silnikiem wycieraczek). Załącznik 238482
Faktycznie tej uszczelki się nie przykleja :) woda ma ścieknąć odpływem. Pod tą uszczelką podszybia stała woda w tym rancie, no ale nic trudno. Chyba tak ma być. Załącznik 238483
A jak jest z tymi spinkami do tej plastikowej osłony? one mają jakieś gniazda? Czy tylko tak po prostu biała spinka wchodzi w otwór? U mnie są same białe spinki i ta pokrywa nie trzymie się za dobrze. Trochę odstaje w jednym miejscu na jakieś 2cm do szyby i widzę, że spinka nie chce tego złapać.
Dzięki za odpowiedzi!